Mama Sandalyesi

139 görüntüleme
E

Ebru ..

22 Mayıs 2026 16:06
Ek gıdaya başlıyacağız mama sandalyesi önerir misiniz
H

Hanife N. E.

Premium Üye
22 Mayıs 2026 16:52
Ben elelenın kını kullanıyorum memnunum zaten çok fazla bınmek istemıyorlar bellı bı aydan sonra pahalı olmasına gerek yok bence
E

Ebru

22 Mayıs 2026 16:58
Ben çok araştırdım çocuklu arkadaşlarımla konuştum kiwi koala istiyordum aslında ama herkes temizliği kolay pratik bir şey al dedi. En son gidip ikea antilop aldım 1 aydır kullanıyorum memnunum gerçekten temizliği çok kolay
E

Ebru ..

22 Mayıs 2026 17:05
Ebru
Ben çok araştırdım çocuklu arkadaşlarımla konuştum kiwi koala istiyordum aslında ama herkes temizliği kolay pratik bir şey al dedi. En son gidip ikea antilop aldım 1 aydır kullanıyorum memnunum gerçekten temizliği çok kolay
Bende ikea çok duydum ama çok hafif ya düşme riski olur mu
N

Nur ..

22 Mayıs 2026 17:23
Ben kiwi 12 in 1 aldım çok memnunum birçok fonksiyonunu aktif kullanıyoruz
E

Ebru

22 Mayıs 2026 17:29
Ebru
Bende ikea çok duydum ama çok hafif ya düşme riski olur mu
Valla ayakları sağlam bence öyle kolay sarsılmıyor
E

Eliff

22 Mayıs 2026 17:30
Bizimde çok hafif pişmanım aldığıma yanından ayrılamıyorum hareketli sallıyor baya:) gecende tutunup kalktı hafif olduğu için üstüne düştü:(
N

Neslihan A.

22 Mayıs 2026 17:42
Bende ikea var, 5. aydan beri kullanıyoruz şuan 16 aylık çok şükür hiç düşmedi. İster en pahalısı olsun ister en ucuzu olsun öyle çocuğu kendi başına zaten mama sandalyesinde bırakamıyorsunuz. Çok pahalı bir şey tercih etmedim iyi ki de tercihimi bundan yana kullandım. Ayakları sök tak olduğu için kalmalı bir yere gittiğimde hep bagaja attım çok rahat kullanışlı ben memnunum.
N

Neslihan A.

22 Mayıs 2026 17:43
Zaten ayakları demirden antilop adı sağa sola yatmasının imkanı yok sandalyenin ayrıca hafif olmasından dolayı odadan odaya da rahat taşınıyor.
D

Damla

22 Mayıs 2026 20:27
Ikea kullaniyorum cok memnunum en azından temizlemesi cok kolay uzun süreli de oturmasına gerek yok bence
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir