Mama Sandalyesi

803 görüntüleme
R

Rabia

28 Nisan 2026 12:45
Hangi mama sandalyesini önerirsiniz ve neden?
Nurhak B.

Nurhak B.

28 Nisan 2026 14:09
Merhaba bana arkadaşım hediye etti kiwi nin koala modeli bebek için her konfor düşünülmüş bunlar iyi tarafı ama bebek o kadar zaman geçirmiyor sandalyede çok ağır çok yer kaplıyor ben şimdi alacak olsam kesinlikle çok sade , yıkanabilir basit bi şey alırdım
Ş

Şeyma E.

28 Nisan 2026 14:21
Nurhak Başar
Merhaba bana arkadaşım hediye etti kiwi nin koala modeli bebek için her konfor düşünülmüş bunlar iyi tarafı ama bebek o kadar zaman geçirmiyor sandalyede çok ağır çok yer kaplıyor ben şimdi alacak olsam kesinlikle çok sade , yıkanabilir basit bi şey alırdım
Benim de aynısı var kızım pek oturmak istemiyor evet konforlu ama dediğim gibi çocukla da alakalı biraz yedirirken zar zor duruyor bitince ekstra durduğu maximum 10 dk o da oyuncaklarıyla o kadara tahammülü var 😅 dış mekana gittimizde mekan farkı mı dikkati dağıldığı için mi bilmiyorum kafedeki o basit mama sandalyelerinde daha uzun ve mutlu oturuyor
Nurhak B.

Nurhak B.

28 Nisan 2026 14:27
Şeyma Ekici
Benim de aynısı var kızım pek oturmak istemiyor evet konforlu ama dediğim gibi çocukla da alakalı biraz yedirirken zar zor duruyor bitince ekstra durduğu maximum 10 dk o da oyuncaklarıyla o kadara tahammülü var 😅 dış mekana gittimizde mekan farkı mı dikkati dağıldığı için mi bilmiyorum kafedeki o basit mama sandalyelerinde daha uzun ve mutlu oturuyor
Aynı benim oğlum gibi 😂 mama sandalyesini açınca mutfakta yer kalmıyor 😂 kaldır indir 😂ben şimdilerde ikea model bakıyorum en kısa sürede ondan almayı düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir