Mama Sandalyesi
98 görüntüleme
T
Tuğçe
12 Nisan 2026 03:48
Ek gıdaya geçiş için mama sandalyesi arayışındayım. Kraft gastro ya da ikea antilop gibi küçük modellere bakıyordum ama bebeğimi desteksiz büyütüyorum tek başımayken evde tekerlekli mama sandalyesi ile bir başka yere çekmek, yemek yaparken de oturtup mutfakta birlikte olmak ya da kapı çaldığında bırakıp açabilmek gibi rahatlıkları sebebiyle büyük sandalyelere yönelmeye başladım. Orası da çok fazla marka model içeriyor. kiwi ve prego markalarınınki güzel geldi gözüme ama kullanan var mı sağlamlıkları nasıldır ya da başka önerisi olan var mı aynı fiyat bandında
E
Ezgi E.
12 Nisan 2026 05:27
Merhaba ben prego aldım aynı sekilde sizin gibi düsünerek ama benim bebeğim hiç mama sandalyesinde oturmak istemedi yemek dışında hiç kullanmadım suan 11 aylık zaten hic durmak istemiyor yani ben sonradan keşke ikea antilop alsaydım dedim biyere gierken kısa süreli ana kucağında bırakıyorum
T
Tuğçe
12 Nisan 2026 05:30
Merhaba ben prego aldım aynı sekilde sizin gibi düsünerek ama benim bebeğim hiç mama sandalyesinde oturmak istemedi yemek dışında hiç kullanmadım suan 11 aylık zaten hic durmak istemiyor yani ben sonradan keşke ikea antilop alsaydım dedim
A
Ayşe Ş. ..
12 Nisan 2026 08:31
https://ty.gl/zivpl7k9p3srq Elele tekerlekli bende yanlızim. Ev temizlerken çamaşır asarken yanımda hep çekiyorum hemen.

Pelinn
12 Nisan 2026 11:41
Chicco polly magic relax kullanıyorum çok memnunum
Ç
ÇK
12 Nisan 2026 12:49
Alengirli mama sandalyesi aldım kraft marka çok pişman oldum. Hem hantal hem çocuğum içinde küçük kalıyor tepsisi boynunun hizasında. Kademe ayarları daha hiç kullanmadım. Bebeğim 7 aylık bu arada
Yükleniyor...