Mama Sandalyesi

70 görüntüleme
Ö

Özlem C.

3 Nisan 2026 12:03
Kullanışlı kolay temizlenen mama sandalyesi tavsiyeniz var mı
Afranur K.

Afranur K.

3 Nisan 2026 12:30
Annemlere ikea aldım o da çok rahat, evde de elelenin verona 2 diye bir mama sandalyesi var, üst tablası yemekten sonra hemen çıkıyor, koltuğu deri rahat siliniyor bi de emniyet kemeri var bence önemliydi.

Ama şu ayak desteği çok aşağıda büyük ihtimalle ikeaya aldığım gibi buna da bi ayak desteği ekleyeceğim. Bebeklerin basacağı basamaktan bahsediyorum🙏🏻
Ö

Özlem C.

3 Nisan 2026 14:08

Afranur Keskin

Annemlere ikea aldım o da çok rahat, evde de elelenin verona 2 diye bir mama sandalyesi var, üst tablası yemekten sonra hemen çıkıyor, koltuğu deri rahat siliniyor bi de emniyet kemeri var bence önemliydi.

Ama şu ayak desteği çok aşağıda büyük ihtimalle ikeaya aldığım gibi buna da bi ayak desteği ekleyeceğim. Bebeklerin basacağı basamaktan bahsediyorum🙏🏻

Teşekkür ederim silikon tabak ve kaşıklarda hangi markayı aldınız ya da önerirsiniz
Afranur K.

Afranur K.

3 Nisan 2026 14:17

Özlem Coşkun

Teşekkür ederim silikon tabak ve kaşıklarda hangi markayı aldınız ya da önerirsiniz

Ben onu kendim satın almadım oioi hediye geldi ama çok da okey değil benim için kendi şansım olsa munchkinim bebek kaşıklarını ve vakumlu tabağını alırdım ya da paslanmaz çelik vakumlu kaplar var onlardan alırdım. Vakum önemli ama silikon olmadı gerçekten güzel değil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir