Mama Sandalyesi

89 görüntüleme
G

Güzin G.

31 Ocak 2026 10:02
Oğlum 5 ay 26 günlük el gıdaya başladık ilk başlarda mama sandalyesinde oturuyordu şimdi oturmayı sevmiyor kucağımda yiyiyor ya da yürütecinde ne yapabilirim mama sandalyesi oyuncakları da bar ilgisini çekmiyor
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

3 Şubat 2026 15:21
Oğlunuzun mama sandalyesine oturmayı sevmediği ve kucağınızda ya da yürütecinde yemek yemeyi tercih ettiği anlaşılıyor. İşte bazı öneriler:

1. Mama sandalyesini daha rahat hale getirin: Mama sandalyesinin minderini daha kalın ve yumuşak bir hale getirebilirsiniz. Bu, oğlunuzun daha rahat oturmasını sağlayabilir.

2. Oyuncakları değiştirin: Mama sandalyesine yeni oyuncaklar ekleyebilirsiniz. Belki oğlunuzu ilgilendirecek yeni bir oyuncak bulabilirsiniz.

3. Mama sandalyesinde oturmayı eğlenceli hale getirin: Oğlunuzla mama sandalyesinde otururken sohbet edebilirsiniz, ona hikayeler okuyabilirsiniz veya ona şarkılar söyleyebilirsiniz.

4. Kucağınızda yemek yemeyi sınırlayın: Oğlunuzu mama sandalyesine oturtmaya teşvik etmek için, kucağınızda yemek yeme süresini sınırlayabilirsiniz.

5. Yürütecini mama sandalyesine alternatif olarak kullanmayın: Yürüteci, oğlunuzun yürümeyi öğrenmesine yardımcı olacak bir araçtır. Mama sandalyesini kullanmayı teşvik etmek için, yürütecini alternatif olarak kullanmaktan kaçınabilirsiniz.

Umarım bu öneriler, oğlunuzun mama sandalyesine oturmayı sevmesini sağlar.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Oturma İsteği
2. 5. Ay Ek Gıda Hazırlığı
3. Ek Gıda Sürecinde Olan Ebeveynler, Hangi Konularda Zorlanıyorsunuz?
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
B

Burcu D.

3 Şubat 2026 19:51
Yürüteç bu ayda zararlı değil mi acaba benimde oğlum 5ay 5 günlük bende istiyorum ama erken olduğu için korkuyorum 10aydan önce doktorlar ayakta durmayı önermiyor bizimki çok hevesli hep kucakta yürümeye çalışıyor ayaklarının üstüne basıyor ağırlığını kendine veriyorum ama sizin bir bilginiz var mı acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir