Mama Sandalyesi
176 görüntüleme
R
Rabia K. ..
26 Ocak 2026 18:40
Henüz ek gıdaya başlamadık ama ben şimdiden bir mama sandalyesi arayışına girdim bebeğim 4. Ayının içinde Uygun fiyat ve kullanışlı diyebileceğiniz bir sandalye var mı
B
Buket ..
26 Ocak 2026 18:43
Çok bir özellik aramıyorsanız sadece otursun yesin diyorsanız baby plus pizza öneririm fiyatı da oldukça uygun ve kullanışlı
E
Elif N.
26 Ocak 2026 18:58
Kraft gastro aldık, memnunuz.
M
Mine G.
26 Ocak 2026 20:00
Evim küçük olduğu için ikeadakinden aldım bide ekstra ayaklık aldım çok kullanışlı, taşıması kolay

Ayça K. A.
Hemşire
26 Ocak 2026 20:00
Chicco magic poly kullanıyorum oldukça rahat ve yere sağlam basıyor dolayısı ile düşer mi diye bir korkunuz da kalmıyor
R
Rabia K. ..
26 Ocak 2026 20:14
Çok bir özellik aramıyorsanız sadece otursun yesin diyorsanız baby plus pizza öneririm fiyatı da oldukça uygun ve kullanışlı
R
Rabia K. ..
26 Ocak 2026 20:16
Chicco magic poly kullanıyorum oldukça rahat ve yere sağlam basıyor dolayısı ile düşer mi diye bir korkunuz da kalmıyor

Ayça K. A.
Hemşire
26 Ocak 2026 20:18
Bazı mama sandalyeleri çok emanet duruyor oturak gibi vantuzlu olanlarda da ayak destek yok aşil tendonu kısalığı yapıyor en sağlamı benim aldığımdı bir bakın gözünüzle görün öyle karar verin yine de ♥️
S
Sümeyra s. s.
26 Ocak 2026 22:07
Osman hocamız dik pozisyonda oturması ve ayak desteği olması önemli olan demişti. Yatar kalkar olanların boğulma riskini artırdığı söyleniyor. Basit bir sandalye işinizi görecektir. Wellgro diye bir sandalye aldım 10.5 aylık olduk hala severek kullanıyoruz bir sıkıntı da olmadı
R
Rabia K. ..
26 Ocak 2026 23:37
Osman hocamız dik pozisyonda oturması ve ayak desteği olması önemli olan demişti. Yatar kalkar olanların boğulma riskini artırdığı söyleniyor. Basit bir sandalye işinizi görecektir. Wellgro diye bir sandalye aldım 10.5 aylık olduk hala severek kullanıyoruz bir sıkıntı da olmadı
S
Sümeyra s. s.
27 Ocak 2026 08:45
Benim kızım da kilolu hiç bir sorun olmadı 🙈

Merve K.
11 Şubat 2026 02:29

Ayça K. A.
Hemşire
11 Şubat 2026 02:32
Evet tekerleği var ama ürün çok ağır ben zor hareket ettiriyorum benim için ağır olması önemliydi bir de ayak desteğinin olması. İsterseniz yarı oturur pozisyonu da var ama o pozisyon mama yemek için değil daha ziyade aktiviteler için. Yatar kalkar olmasını ben avantaja çevirenlerdenim. Oğlum oldukça hareketli bir çocuk eğer kemerini takarsam asla içeri gidersem düşecek mi endişesi taşımıyorum. İkea almıştım ilk etapta ama oldukça mobil ve oğlum ittirerek düşürebiliyor sizin ihtiyacınız ne önemli olan bence bu

Ayça K. A.
Hemşire
11 Şubat 2026 02:32
Bahsettiğiniz ürünün ayaklarında tekerlek var sanırım kullanımı nasıl detay verebilir misiniz

Merve K.
11 Şubat 2026 02:44
Alıntılanmayı unutmuşum özür dilerim

Ayça K. A.
Hemşire
11 Şubat 2026 02:54
Yo yo sorun değil esas bilgiler için ben teşekkür ederim. Ben henüz ek gıdaya geçmedim ama arayış içindeyim araştırarak ancak alabiliyoruz artık herşeyi. Yani sağlam olsun dediğiniz gibi bırakıp 5 dakika arkamızı döndüğümüzde aklımız kalmasın temizliği de kolay olsun daha ne diyeyim. Genelde evde bunlar için iyi zaten dışarda sürekli kucakta olacak diye düşünüyorum heryere ne yazık ki mama sandalyesi götüremeyiz