Mama Sandalyesi

84 görüntüleme
Rüya

Rüya

14 Ağustos 2025 00:19
Kullanıp memnun kaldığınız mama sandalyeleri hangileri? Hafif ve temizlesi kolay olmasını istiyorum, çok fazla seçenek var kararsız kaldım
Fadile B.

Fadile B.

14 Ağustos 2025 03:31
Migrostan aldım 450 500 TL arasında hem işimi görüyor hem hafif
H

Hülya G. ..

14 Ağustos 2025 04:26
Fisher price mama sandalyesi çok çok dayanikli. Fiyatına göre kaliteli bence. Çok da hafif. Birkaç çeşidi var ben en ucuz olanı almıştım 800 lira gibi bir fiyattı. Suan en fazla bin liradır tavsiye ederim
Rüya

Rüya

14 Ağustos 2025 07:00
Çok teşekkür ederim🌸 uygunmuş gerçekten fiyatı ikisinede bakıcam
Fadile B.

Fadile B.

14 Ağustos 2025 07:22
Mama sandalyesinde önemli olan kullanım alanına bak zaten bir süre sonra çoğu kişi kullanmıyor onu çok uzun süre kullananlar da var onlara bir şey söylemiyorum ama genel geçer gördüğüm herkes bebek tam oturmaya alışana kadar biraz kullanıyor
Rüya

Rüya

14 Ağustos 2025 09:01
Doğru söylüyorsunuz, bide kayma vs.yapıyormu bebek hareketlenince falan sıkıntı olur mu acaba hafif olması
Ö

Öznur Ç.

14 Ağustos 2025 09:15
Ben joie mimzy aldım memnunum
H

Hülya G. ..

14 Ağustos 2025 09:26
Benim kullandığım hafif olmasına rağmen hiç kayma yapmıyor ayaklarında silikon aparatlar var zemin üzerinde gayet sağlam duruyor Bebek kendini çok aşırı öne arkaya doğru atmadigi sürece sorun olmaz. Çok ağır ve kaba olan modellerde bebek içine gömülüyor masaya uzak kalıyor bence zahmetli. Basit ama sağlam bir şey beklentinizi karşılayacaktir
Rüya

Rüya

14 Ağustos 2025 09:49
Teşekkürler zaman ayırıp cevapladığınız içinn🫶

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir