Mama Reddi Beslenme Reddi

98 görüntüleme
M

Mine D.

13 Aralık 2025 07:56
Kızım 16 haftalık normalde 90cc 3 saatte bir içerdi sonra hızlı acıkmaolumca Dr da yükselt deyince 120 çıkartayım derken besin düzeni Allak bullak oldu şimdi bazen 60 içiyor
Saatlerce içmek istemediği oluyor bi bakıyorum 150 içiyor
Ama çişli bez sayısı sınırda ve aktif beslenmiyor
E

Eylül A.

13 Aralık 2025 08:01
Aynı durum şu an bizde de söz konusu. 3 aylığız. Bizde geçen hafta 90 dan 120 ye çıktık. 750 gr alması gerekirken 650 gr kilo aldığı için. Mama içmek istemiyor acıksa bile mama içerken çok zorlanıyor. Sanki mama içtikçe acı çekiyor gibi davranıyor. Doktorumuz laktoz hassasiyeti olabilir dediği için aptamilin mamasına geçmemizi tavsiye etti. Biz golden goat kullanıyoruz içeriğini sevdiğim için çok temiz bulduğum için değiştirmek istememiştim ama bugün aptamilin mamasını deneyeceğim. Sizde de öyle bi durum söz konusu olabilir mi acaba?
M

Mine D.

13 Aralık 2025 08:04
Evet eskiden seve seve içerken şimdi zar zor içiyor ben aptamil prosyhneo başladım o çok gaz yapınca hippe geçtim onu sevmedi sma comfortla devam ediyorduk. Bende mama değiştirsem mi diye düşündüm, golden goat deneyeyim o zaman
E

Eylül A.

13 Aralık 2025 08:10
Biz hipp le başladık aşırı gaz yaptı. Aptamil kullandık ishal yaptı. Sma kullandık kabız yaptı. Sonra aptamil conformil e geçtik o iyiydi. Ama araştırınca en temiz içerikli mama golden goat gibi düşündüm ben. Çok iyiydi hiç sorun yaşamadık. Artık içmez oldu ama. Galiba aptamile döneceğim ben de :(
M

Mine D.

13 Aralık 2025 08:12
Atak yaklaşıyor da ondan mı diye düşündüm bi, yada dişi kaşınıyor diye buzluğa attım biberon başlığını 1-2 dk denedim yok içmedi, biberon değiştirdim içmedi
Uykuda sarhoşluğunda zorla içiyor birtek en iyisi mama da değiştirip denemek
S

Seval Y.

13 Aralık 2025 08:32
Aynisi yaşadım, bazen 30 içti bazen 60 120 cc gecicem umuduyla 90 cc bile hayal olmuştu içince sevinçten napacagimi şaşırdım. Sma comfort kullaniyordum acaba mamayimi artik sevmiyor diye dusunurken sonra buraya yazdığımda bir anne dediki biberonu değiştir. Philips avent kullanıyordum , denemek için başka marka biberon aldim ve çok şükür hiç zorlanmadan 120 cc ciktik en kotu 90 içiyor 3 saate bir
M

Mine D.

13 Aralık 2025 08:34
Ben başka markayla değiştirmedim biberonu birde başka marka biberon deneyeyim ? Phılıps avent kullanıyorum bana da belki biberon da mama kokusu kalmıştır değiştir deyince evde aynı markanın büyük biberonu vardı onu denedim ondan içmedi marka değiştireyim lansinoh alayım birde
S

Seval Y.

13 Aralık 2025 08:56
Bende lansinoh aldim, philips avent içerken yorulmuş resmen, sıkılıp yorulup bırakıyordu. Lansinoh 1+ numara uzun biberon aldım. Akiskan ama bogmuyor. Meme reddide henüz yaşamadım.
S

Sumeyye B.

13 Aralık 2025 09:38
Bende de benzer bi durum var. Normalde 3 saatte 1 ortalama 90 cc anne sütü içiyordu. Bazen yetmediğinde de mama takviyesi oluyordu. Anne sütünü de Philips avent biberonla veriyorum mamayı da sütü içiyor maöyı içmiyor. Denemediğim Bi mama çeşidi de kalmadı
M

Mine D.

13 Aralık 2025 10:14
Bence sizde lansinoh biberonu deneyin bi bende deneyeyim inşallah faydası olur 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir