Mama Reddi

388 görüntüleme
N

Nuray K.

10 Ağustos 2026 15:34
Bebeğim altı aylık anne sütünü sadece iki ay aldı beşinci aydan itibaren ek gıdaya başladık ama bir haftadır asla mama yemek istemiyor zorla zorla veriyorum ek gıdayı iştahla yiyor ama mamayı asla bu durumu yaşayanlar var mı neler yapabilirim
G

Gül Y.

10 Ağustos 2026 16:07
Biz mama + meme şeklinde gittik bebeğim doğduğundan beri katı gıdaya başlayınca mamayı kendi azalttı gündüzleri hiç içmemeye başladı doktorumuz katı gıdayla arası iyi olduğu için mamayı istemiyor dedi 6. Ayda tek öğünle başladık 7. Ayda iki öğüne geçecektik bu çocuk yiyor sen 3 öğün ver dedi doktorumuz böyle mamayı bıraktık muhtemelen sizin de bebeğiniz katı gıdayı sevdiği için mamayı istemiyor ama tabi ilk 3 ay katı gıdadan bebeğin doyması beklenmiyor siz yine de doktorunuza danışın derim içinizi biraz rahatlatmak için yazdım
N

Nuray K.

26 Ağustos 2026 01:28
Teşekkür ederim cevabınız için ❤️bizimki hiç meme tutmadı da bu yüzden mama mı katı gıda mı hep arada kalıyorum
E

Elif K.

28 Ağustos 2026 20:12
Gül Yıldız
Biz mama + meme şeklinde gittik bebeğim doğduğundan beri katı gıdaya başlayınca mamayı kendi azalttı gündüzleri hiç içmemeye başladı doktorumuz katı gıdayla arası iyi olduğu için mamayı istemiyor dedi 6. Ayda tek öğünle başladık 7. Ayda iki öğüne geçecektik bu çocuk yiyor sen 3 öğün ver dedi doktorumuz böyle mamayı bıraktık muhtemelen sizin de bebeğiniz katı gıdayı sevdiği için mamayı istemiyor ama tabi ilk 3 ay katı gıdadan bebeğin doyması beklenmiyor siz yine de doktorunuza danışın derim içinizi biraz rahatlatmak için yazdım
Çişli bez alabiliyormuydunuz kaç tane alıyordunuz böyle
N

Nuray K.

28 Ağustos 2026 20:25
Elif Karaağaç
Çişli bez alabiliyormuydunuz kaç tane alıyordunuz böyle
Ek gıdadan sonra çişli bez sayısında azalma oldu tabi günde 3/4 bazen 5/6 da oluyor ama dolu dolu bez sayısı 3/4
E

Elif K.

28 Ağustos 2026 20:38
Nuray Koçer
Ek gıdadan sonra çişli bez sayısında azalma oldu tabi günde 3/4 bazen 5/6 da oluyor ama dolu dolu bez sayısı 3/4
Hiç anne sütü yada mama almadımı 6 7. Ayından sonra
N

Nuray K.

28 Ağustos 2026 20:42
Elif Karaağaç
Hiç anne sütü yada mama almadımı 6 7. Ayından sonra
Hayır anne sütünü ikinci aydan itibaren almadı maalesef hiç meme tutmadı sağıp verdim ikinci aydan sonra da bitti tamamen şu an 6.5 aylık işte ek gıdayı seviyor ona mı ağırlık vermeliyim bilmiyorum çünkü herkes tüm doktorlar mama önemli ama zorlama diyorlar zorlamasam içmiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir