Mama Reddi

227 görüntüleme
B

Büşra Ö.

4 Ağustos 2026 09:09
Bebeğim 3,5 aylık (7aylık prematüre) 1 aydır mamasını içmiyor yarım bırakıyor kilo da almadı 4300 kiloda kaldı 120ml içmeye başlamıştı sonra bi anda yarım bırakmaya başladı doktor mama değişikliği yap dedi fakat hepsini de yarım bıraktı şuan 60ml anca içiyor o da zorla aynı durumu yaşayan varmı ayrıca biberon da değiştirdim aynı yine yarım bırakıyor
Nur Z.

Nur Z.

4 Ağustos 2026 09:33
Bebeğinizi zorlamadan sık aralıklarla teklif edin mamayı zorlamak mama reddini daha da çok arttırıyor ve tavsiyem hiç yemiyorsa uykularında yedirmeyi deneyin
S

Selin

4 Ağustos 2026 09:39
4 ay 26 günlüğüz mama reddi yaşıyoruz çözüm üretebilen var mı ?
B

Büşra Ö.

4 Ağustos 2026 11:19
Nur Zor
Bebeğinizi zorlamadan sık aralıklarla teklif edin mamayı zorlamak mama reddini daha da çok arttırıyor ve tavsiyem hiç yemiyorsa uykularında yedirmeyi deneyin
Uykuda hiç istemiyor uyumak istiyor ama gece uykusunda her gece sanki boşa kalkıyorum sabah kalkınca içiyor gece çok daha az içiyor
Begüm A.

Begüm A.

4 Ağustos 2026 14:02
Bu aylarda sanırım beslenme reddi oluyor bebeklerde ben 2 ay boyunca uykuya tam dalarken vermiştim
Z

Zeynep Y.

4 Ağustos 2026 23:40
Merhaba bebeğim 8 aylık ve bir aydır aynı dertten muzdaripim kafayı yicem az kaldı biberon başlığı biberon mama ne varsa hepsini değiştirdim başlık akışını değiştirdim yok napsam nafile oturuyorum yok yatırıp icireyim diyorum yok sıcak yok ılık yok ne yapsam fayda etmiyor nolur çaresini bilen bizi görsün yazsın doktor anca mama değiştir başlık değiştir vs diyor başka çözümü olan varsa bilgilendirsin
S

Selin

4 Ağustos 2026 23:44
Yanıtları okuyamayan sadece ben miyim ?
Nur Z.

Nur Z.

4 Ağustos 2026 23:47
Zeynep Yeniçerioğlu
Merhaba bebeğim 8 aylık ve bir aydır aynı dertten muzdaripim kafayı yicem az kaldı biberon başlığı biberon mama ne varsa hepsini değiştirdim başlık akışını değiştirdim yok napsam nafile oturuyorum yok yatırıp icireyim diyorum yok sıcak yok ılık yok ne yapsam fayda etmiyor nolur çaresini bilen bizi görsün yazsın doktor anca mama değiştir başlık değiştir vs diyor başka çözümü olan varsa bilgilendirsin
Zeynep hanım kaç saatte bir kaç cc besliyorsunuz ek gıda ile arası nasıl mama değişikliği de pek bir işe yaramıyor
B

Büşra Ö.

4 Ağustos 2026 23:55
Zeynep Yeniçerioğlu
Evet aynı sorun bazıları sıcaktan diyor fakat evi zaten serin tuttuyoruz klima vs falan ama çok ağzına sıkıyorum yutturuyorum mecbur
Z

Zeynep Y.

5 Ağustos 2026 00:03
En yakın zamanda umarım herşey yoluna girer bizim için 
Z

Zeynep Y.

5 Ağustos 2026 00:06
Nur Zor
Zeynep hanım kaç saatte bir kaç cc besliyorsunuz ek gıda ile arası nasıl mama değişikliği de pek bir işe yaramıyor
Saat olarak demeyelim de sabah İlk uyanış kahvaltı sonrasi uyuduktan sonra uyanınca daha sonra ikindi vakitleri bide yatarken zaten günde 4 öğün 200 ml içse tamam ama 60 CC zor içiyor delircem ek gıdayla arasi çok çok iyi mama biberon biberon ucu icirme pozisyonu mama sıcaklığı vs hepsini değiştirdim uykuluyken neseliyken açken tokken aklınıza gelebilecek herşeyi denedim
Z

Zeynep Y.

5 Ağustos 2026 00:08
Zeynep Yeniçerioğlu
Saat olarak demeyelim de sabah İlk uyanış kahvaltı sonrasi uyuduktan sonra uyanınca daha sonra ikindi vakitleri bide yatarken zaten günde 4 öğün 200 ml içse tamam ama 60 CC zor içiyor delircem ek gıdayla arasi çok çok iyi mama biberon biberon ucu icirme pozisyonu mama sıcaklığı vs hepsini değiştirdim uykuluyken neseliyken açken tokken aklınıza gelebilecek herşeyi denedim
Gece resmen pusu kurup bekliyorum uykunun en ağır yerinde vereyim içsin itmesin diye bazen o bile ise yaramıyor kafasını çevirip sırtını dönüp uyuyor
Nur Z.

Nur Z.

5 Ağustos 2026 09:31
Zeynep Yeniçerioğlu
Acaba ek gıdaya alıştığı için o da bebeğe yettiği için mamayı istemiyor olabilir mi beslenme miktarını biliniyorum ek gıdada bu geldi aklıma
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir