Mama Reddi

206 görüntüleme
Z

Zeynep Y.

17 Temmuz 2026 02:23
Arkadaşlar merhaba bebeğim 7 buçuk aylık 2 numara olan hipp Organic combiotic 2 serisiyle devam ediyoruz fakat yaklaşık bir haftadır mama reddi yaşıyoruz emmiyor yada biberonu itiyor gün içinde çabalarımla ancak bir yada iki ölçek gece uykuluyken beş ölçek kadar içerebiliyorum kafayı yicem nolur yardım edin
S

Sibel ..

Premium Üye
17 Temmuz 2026 04:17
Ek gıdaya yaklaşımı nasıl
Z

Zeynep Y.

17 Temmuz 2026 06:22
Gayet iyi ek gıda sürecimiz iyi gidiyor 
N

Nazlıcan

Premium Üye
17 Temmuz 2026 06:52
Belki ek gıdayla karnı doyuyordur ?
G

Gamze G.

17 Temmuz 2026 07:33
Nazlıcan
Ek gıda besin değeri emilim vs olarak şu an sadece 30/100 ihtiyacını karşılıyor sadece ek gıda olmaz ama mama/süt şart.
Z

Zeynep Y.

17 Temmuz 2026 07:36
Nazlıcan
Daha çok küçük hala ana besin kaynağı anne sütü veya mama olmalı ki tokken vermiyorum mamayı da ama yine olmuyor
S

Selin A.

17 Temmuz 2026 08:01
Mama değiştirdim ben, daha iyi gibi 🫠
N

Nazlıcan

Premium Üye
17 Temmuz 2026 08:49
Zeynep Yeniçerioğlu
Daha çok küçük hala ana besin kaynağı anne sütü veya mama olmalı ki tokken vermiyorum mamayı da ama yine olmuyor
Mamayı değiştirebilirsiniz belki o zaman daha iyi olabilie, hipp diğer mamalara göre daha az tatlı bir mama belki ondan dolayı kabul etmiyordur ek gıda da alıyor artık başka şeylerin de tadını öğrenmeye başladı.

Benim de bebeğim 20 günlükken kilo alımı az diye hipp mamaya başlamıştık ama aşırı kusma sorunundan dolayı daha çok durdu kilo alımı. Mamayı kestim anne sütüyle aldığı kadar alsın dedim ama idrarlı bezi azaldığı için yeniden mama başladık sma comfort aldım 5,5 aylıkken, karnı gerçekten aç olduğu anlarda kabul ediyor.

Ek gıda tadım dönemindeyiz biz de ama katı gıda onların midesini daha hızlı doldurabiliyor ve onu sindirmeden tam kabul etmiyorlar anne sütü/mamayı
N

Nazlıcan

Premium Üye
17 Temmuz 2026 08:49
Gamze Gamze
Ek gıda besin değeri emilim vs olarak şu an sadece 30/100 ihtiyacını karşılıyor sadece ek gıda olmaz ama mama/süt şart.
Evet tabiki şart ama belki yediği miktar fazlaysa ve bebek aşırı iştahlı değilse yediği ona yetiyordur
Z

Zeynep Y.

17 Temmuz 2026 09:20
Bende sma optipro 2 yu denesem mi diyorum
S

Sibel ..

Premium Üye
17 Temmuz 2026 09:22
Sibel
Ek gıdaya yaklaşımı nasıl
Biz daha 6 aylıyız mama ve sağımla besleniyor ama uzun zamandır sizin tarifledğiniz gibi zor besliyorum. Uykudan uyanmadan tahmini uyanma saatine göre hazırlayıp direkt besliyorum ya da işte iyice acıkmasını bekliyorum günde 4 kere bazen 5 kere besleniyor.
S

Sibel ..

Premium Üye
17 Temmuz 2026 09:25
Emme sorunu da varmış diş de olabilir ek gıdayı da diş kaşımak için kullanıyor olabilir mi
S

Sibel ..

Premium Üye
17 Temmuz 2026 09:25
Bir de bu aylarda da bir emekleme dönemi vs oluyor ya onun gerilemesi de olabilir
N

Nazlıcan

Premium Üye
17 Temmuz 2026 10:31
Zeynep Yeniçerioğlu
Bende sma optipro 2 yu denesem mi diyorum
Ben aldığımda 5,5 aylıktı o yüzden sma comfort 1 aldım, bebeğim de biraz gazlı comfort için daha iyi demişlerdi gaz için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir