Mama Reddi

285 görüntüleme
N

Nurcan Ç. K.

29 Haziran 2026 20:19
Bebegim 1 hafta sonra 7 aylık olacak uzun zamandır mama içmeye direniyor son günlerde bu iyice arttı daha mama vermek için kucağıma alinca bağırarak ağlamaya başlıyor biberona vuruyor kafasını geri atıyor susmadan agliyor asla ağzına almiyor 1 öğün ek gida alıyor buna rağmen bugün sadece 200cc mama ile günü bitirerek uyudu uyurken de aynı direnci gösteriyor asla mama içmiyor delirmek üzereyim bu neden nasıl geçer yaşayan var mı mama değiştik olmadı biberon değiştik olmadı baslik değiştik olmadi
G

Gülcan Ş.

29 Haziran 2026 20:34
Biz de bu sorunu çok yaşadık bir yaşındayız hala da devam edıyor mamanın tadına baktınız mı doktor görüşü de alın en başından beri sorun yaşıyorsanız belki uzman bir görüş daha iyi olur
N

Nurcan Ç. K.

29 Haziran 2026 20:43
Gülcan Şahan
Biz de bu sorunu çok yaşadık bir yaşındayız hala da devam edıyor mamanın tadına baktınız mı doktor görüşü de alın en başından beri sorun yaşıyorsanız belki uzman bir görüş daha iyi olur
Mamayi değiştirdik doktor da anlam veremedi ek gida ile destekleyin dedi ama onun da doyacak kadar yiyemiyor anlayamiyorum resmen cok sert tepki veriyor biberonu görünce
G

Gülcan Ş.

29 Haziran 2026 20:51
Nurcan Çelik Kaya
Mamayi değiştirdik doktor da anlam veremedi ek gida ile destekleyin dedi ama onun da doyacak kadar yiyemiyor anlayamiyorum resmen cok sert tepki veriyor biberonu görünce
Ek gıda ya çok yüklenirseniz kabızlık problemi yaşarsınız mamayı biberonda yapıp bardağa aktarıp pipetle içirmeye alıştırsanız yada sevdıgı bir bardak varsa onunla içirseniz eyer ki yine içmeszse mamanın içine bir damla keçiboynuzu özü damlatın belki tadı biraz degısır içer
A

Ayşe N. O.

Premium Üye
30 Haziran 2026 07:14
Bizde 5.5 ayda 1 hafta kadar yaşadık bunu normalde öğünde 200 içerken 1 gün boyunca 200 içmedi 1 hafta sürdü bu bende meme teklif eder gibi uyku hallerinde hatta uykuda sokakta zıplayarak değişik pozisyonlarda teklif ettim maalesef bizim ki de marka değişikliği işe yaramamıştı 6.5 ay hala az içiyor ama günlük ml tamamlıyorum
N

Nurcan Ç. K.

6 Temmuz 2026 15:37
Sabahtan beri sadece 100 cc icti ne yaptiysam fayda etmiyor bardak kaşık bibetli bardak mama değişikliği biberon değişikliği uyurken icirmeye çalışınca hemen anlıyor bağırarak ağlamaya başlıyor artık bebeğimle aramdaki bag zedelenecek beni ısrarla mama veren kadın gibi görüyor kaşık mama aldim yok delireceğim sanirim ne uykuda alıyor ne uyanik biberonu görür görmez bağırmaya basliyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir