Mama Reddi

68 görüntüleme
C

Cansu İ. ..

23 Şubat 2026 01:29
Oğlum 6ay 23 günlük alt iki dişi birden patladı 30 ocaktan beri mama reddi yaşıyorum uyanıkken kesinlikle mama içmiyor. Ancak uyurken verirsen içiyor günde 3 4 sefer 120-150 ml arası onuda bitirmiyor genelde ama ek gıda verince yiyor. Bu durum normal mi yaşayan var mı? Düzelir mi? Nasıl bi yok izlemeliyim?
F

Feyza A.

23 Şubat 2026 01:56
Benim bebegim de suan 13.5 aylik ama bayadir sadece geceleri iciyor gunduz ek gida yani aralarda vermeyi deniyordum hic bi sekilde kabul etmiyodu ek gida guzel yiyodu o da 12 ayliktan sonra bozuldu suan guc bela biseylwr yedirmeye calismakla geciyor vaktim
C

Cansu İ. ..

23 Şubat 2026 01:58

Feyza Adli

Benim bebegim de suan 13.5 aylik ama bayadir sadece geceleri iciyor gunduz ek gida yani aralarda vermeyi deniyordum hic bi sekilde kabul etmiyodu ek gida guzel yiyodu o da 12 ayliktan sonra bozuldu suan guc bela biseylwr yedirmeye calismakla geciyor vaktim

Bizimki de şuan ek gıdayı güzel yiyor bugün 1 küçük kavanoz sebze yedi üstünede yoğurt yedi 2-3 saat sonra uyuduktan sonra mama içti sadece

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir