Mama Reddi
87 görüntüleme
G
Gökhan Ö. ..
28 Eylül 2025 21:20
7 aylık kızım var tadımlara başladık günde 2 öğün yiyoruz arada yemek istemese de özellikle sabah kahvaltısını iyi yapıyor ancak sorunumuz kilosunun daha doğrusu doğduğu persentili git gide kaybetmesi. Bu nedenle doktoumuz günde bir öğün mama önerdi ve aptamil kullanmanızı istedi.
Sorun şu ki aptamil içmedi, hipp içmedi, golden goat denedim onu da içmedi. Avent biberon denedim, lansinoh denedim yok, en son kaşık biberonla bağrışlar çığlıklar ağlamalar arasında içiriyorum. Ama her geçen gün zorlaşıyor kendince çözümleri bulup mamayı almamak için elinden geleni yapıyor
Dolapta bekleyen anne sütünüde almıyor ikisinin ortak noktası demir tadının baskın olması buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Sorun şu ki aptamil içmedi, hipp içmedi, golden goat denedim onu da içmedi. Avent biberon denedim, lansinoh denedim yok, en son kaşık biberonla bağrışlar çığlıklar ağlamalar arasında içiriyorum. Ama her geçen gün zorlaşıyor kendince çözümleri bulup mamayı almamak için elinden geleni yapıyor
Dolapta bekleyen anne sütünüde almıyor ikisinin ortak noktası demir tadının baskın olması buna nasıl bir çözüm bulabilirim
S
Sinem C.
28 Eylül 2025 22:00
Soğuk su ile denemenizi önerebilirim, Bizim dokturumuzda aynı şekilde mama takviyesi istemişti her markayı tekrar tekrar denedik ama içiremedik bir türlü sonunda soğuk su ile sma markayı kabul etmişti. Ilık su yerine soğuk suyla deneyin birde umarım kabul eder 🙏