Mama Reddi

85 görüntüleme
T

Tuğçe Y.

27 Eylül 2025 20:50
Oğlum iki hafta önce katı gıdaya başladı ve bir süredir diş çıkarma belirtileri var sorun şu ki 12 gündür normalde en az 150 ml her seferde mama içerdi 180 ml i bulduğu oluyordu ama şimdi 120 ml zorla bitiriyor çok az besleniyor bu sorunu çözemiyorum bunun olası sonuçları ve çözüm önerileri nelerdiri. Henüz kilo takibi yapamadık ama zaten düşük kiloya sahip bez sayısı 5 i buluyor yaklaşık ama eskiden çok daha dolu oluyordu bu süreci nasıl yönetmeliyiz
T

Tuğçe G.

27 Eylül 2025 21:14
Aynı sorunu bende yaşıyorum 5.5 aylık tadımlara başladık ama zaten ondan öncede çok az içiyorduk şimdi daha da azalttı 300 ml mama günde anca içiyor beni uykusu geldğinde çok az emiyor napacağımı bende bilmiyorum:((
Z

Zerrin ..

28 Eylül 2025 03:03
Selamlarbenim bebeğim de bu şekilde nerdeyse 6aylık. Ama zaten iştahı 3. Ayda kesildi. Gündüz emmeyi bıraktı. 5. Aya doğru Tam toparladık derken Tadım süreci başladı ve gece emmesini de bıraktı. Bir de şimdi Diş çıkarıyor ondan sanırım mama&süt alımı da eskiye göre %30 /40 düştü. Zaten kilosu altı sınırın altında gidiyor bakalım doktor ne önerecek ?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir