Mama Reddi

122 görüntüleme
E

Esra T.

20 Temmuz 2025 22:31
Merhaba bebeğim 5 bucuk aylık memede mutsuz olmaya başladı kilo alımı biraz yavaşladı ama persentili normal. Doktorumuz aptamil 1 verebilirsin emzirmeden sonra dedi ama ağzına biraz geldiği an mama çığlığı basıyor. Biberon, şırınga emzirirken memeye biraz damlatma hepsini denedim kabul etmiyor bu durumu yaşayan var mıdır? Mama markası etkiliyor mu bilmiyorum ilk bebeğim tavsiyelerinizi bekliyorum :)
M

Müjgan K. ..

20 Temmuz 2025 23:51
Dişlerden dolayi olabilir belki sütünüz le alakası bile yoktur bende buna benzer bişey yaşadım çünkü bu arada Bebelac anne sütü tadına benziyor birde onu deneyin inşallah sever
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

21 Temmuz 2025 09:01
Merhaba bence sizde her şey yolunda kilo alımı yavaşlamış olabilir ki zaten bu beklediğimiz bir şeydir doğum kilosuna ve bugünkü kilosuna göre hesap yapmamız gerekiyor ve persentil de herşey yolundaysa neden ben normal olan bir bebeğe mama vermek için zorlama yapayım ki zaten açsa kabul eder ve düzenli bir şekilde içer ama aç olmayan bir bebeğe yani tok olan bir bebeğe ne yaparsak yapalım hiçbir şekilde kabul etmeyecektir bu nedenle sadece emzirmeyle devam edin lütfen ısrar zormalayapmayın siz mamayı zorladıkça bebek memeden uzaklaşacak ve sütünüz azalacak bu durumu ne olur yaşamayın
E

Esra T.

21 Temmuz 2025 12:31
Teşekkür ederim müjgan hanım, esenay hanım haklısınız doymasaydı içerdi diye düşünüp bir daha denemedim farklı pozisyonda emzirerek sakinleştirmeye çalışıyorum biraz faydası oldu inşallah anne sütünden devam edeceğiz
Z

Zeynep K.

21 Temmuz 2025 12:50
Benim kizimdada meme reddi var 6.5 aylık sadece yanına uzanirsam emiyor o şekildede uyuya kalıyor ememiyor. Mama deniyorum biberonu ağzına sürmüyor en son kilomuz 6.350 grmdi geriden geliyoruz napcam bilmiyorum ek gıdaya başladık agzimiza sürmüyoruz 🙄
S

Sinem F.

1 Ağustos 2025 11:58
Ben de aynı durumdayım. 7 aylık oğlum anne sütüyle devam ediyorduk, kilo almadığı için mama önerildi . Ek gıda ve mama vermeye başladığımızda biberonu reddetti. Sonrada meme reddi olustu. ek gıda içinde gönülsüz nasıl yapacagımı şaşırdım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir