Mama Reddi

432 görüntüleme
M

Meryem Ç.

21 Haziran 2025 17:40
Bebeğim 6 aylık 1 ay olmadan yüzünde kırmızı noktalar çıkmaya başladı doktorlar egzama nemlendirmeyle geçer dedi nemlendirme yapıyorum azalıyor ama kaybolmuyor. Her 1,5 aya bir mama reddi yapıyor şuanda aynı şekilde 1 aydır falan mama içmek istemiyor uyurken içirebiliyorum sadece neden olabilir bu mama reddi çaresini bulmadım 3 saatte bir teklif ediyorum aslında
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

23 Haziran 2025 12:48
Merhaba, bebeğinizi çok sık besliyorsunuz. 6 aylık bir bebek 3 saatte bir acıkmaz bebeğinizin istemesini bekleyin ve verin. Bebek istemeden verirseniz red yaşarsınız. Unutmayın bebekler büyüdükçe beslenme aralıkları uzar.
Defne K.

Defne K.

7 Temmuz 2025 16:12
Şu an bebeğimde aynı sorunu bende yaşıyorum günlük alması gereken miktar mama var aslında ama onun çok çok alıntayız anlamadım bende
M

Melike U. Ç.

21 Temmuz 2025 09:22
Benim bebeğim de 6 aylık çok güzel mama içerdi artık içmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım🥲
S

Sinem K.

2 Temmuz 2026 09:05
Esenay Çıtır
Merhaba, bebeğinizi çok sık besliyorsunuz. 6 aylık bir bebek 3 saatte bir acıkmaz bebeğinizin istemesini bekleyin ve verin. Bebek istemeden verirseniz red yaşarsınız. Unutmayın bebekler büyüdükçe beslenme aralıkları uzar.
Hocam benim bebeğim de iki aydır mama RD yapıyor şu an 3:30 aylık en son gece 04.00 yedi küçük miktarlarda tabi büyük miktarda hiçbir zaman yiyemiyoruz şimdi sabah sekizde teklif ettim 60 cc kendi isteğiyle yiyor ama küçük bir miktar bu 3:30 aylık bebek için bu miktarı nasıl arttırabilirim bebeğimin acıktığının sinyalleri nedir nasıl anlayabilirim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir