Mama Reddi

120 görüntüleme
A

Ayşe V. ..

15 Haziran 2025 16:34
Bebeğim 33 günlük meme reddi oldu tutmuyor süt sağıp veriyorum ama sütüm de azaldı mamaya başladım hipp denedim sevmedi istemiyor sma comfort aldım bugün onu da aç olmasına rağmen içmedi ne yapmalıyım lütfen destek olur musunuz)
F

Fidan T. ..

15 Haziran 2025 18:10
Merhaba uykuya geçişte verin alır ve emin olun aç olsa mutlaka alacaktır loş ışıkta kucağınızda sallayarak vermeyi deneyin benimde aynısı olmuştu sağdıkça azaldı olmadı bir kaç marka deneyin mutlaka birini sevecektir eğer sütünüz kesilmediyse ara ara deneyin belki alır
A

Ayşe V. ..

15 Haziran 2025 18:45
Emzirmeyi deniyorum ama tutmuyor ikinci mamaya geçtik onu da aç olmasına rağmen ağlıyor içmiyor sütümle karıştırıp vermeyi deniyorum şuan son iki saattir ağlıyor ama mamayı içmiyor
A

Ayşe V. ..

15 Haziran 2025 18:45
Uykuya geçişte veriyorum sallayarak yine içmiyor
F

Fidan T. ..

15 Haziran 2025 18:49
Ağız içini kontrol ettiniz mi yara ya da pamukçuk olabilir mi
A

Ayşe V. ..

15 Haziran 2025 18:50
Yok pamukçuk o da aklıma geldi
K

Kübra A.

16 Haziran 2025 06:24
Mamayı değiştirin belki tadını beğenmemiştir
A

Ayşe V. ..

16 Haziran 2025 06:27
Hipp kullanıyordum sevmedi diye düşündüm sma aldım bunu da içmek istemiyor aptamilin de gaz kabız yaptığını duydum denesem mi bilemiyorum
Z

Zehra A.

16 Haziran 2025 06:31
İlk zamanlar mama+meme şeklinde veriyordum. Ayakta emzirmeyi ve koltukta zıplayarak emzirmeyi de deneyin. Mama olarak da gaz problemleri için golden goat kullanmıştık memnun kalmıştık.
A

Ayşe V. ..

16 Haziran 2025 06:32
Onu deneyim olmadı bu iki mamayı içmiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir