Mama Reddi / 4. Ay
204 görüntüleme
N
Nursena K.
31 Temmuz 2026 08:56
Merhaba anneler, 10 gündür bebeğim mama reddi yapıyor. Doktor tavsiyesi ile mama değiştirdik ancak hiçbir gelişme yok. Çok yorucu bir süreçten geçiyoruz. Ayakta gezerek mamayı kabul ediyor sadece ve biberonu tutana kadar savaşıyoruz. Sıvı kaybı olmaması için endişeleniyorum. Üstelik ishal de oldu ( mama değişikliğinden olabilir mi ?) Bu durumu yaşayıp çözüm bulabilen annelerimiz var mı ? 🥹

Tay
31 Temmuz 2026 10:28
Mama degişimin de oluyor isal ben o yüzden kullandıgımın içine geçicem mamadan bir ölçek falan atıyorım
N
Nurdan ..
Premium Üye
31 Temmuz 2026 10:43
Bizde 4.5 aylığız biberon reddi döneminde bir ağız mendili ile gözünü kapatıp besledim o yöntem işe yaramadığında ben ayağım da sallayarak uyutuyorum beslenmeden önce 5 dk kadar ayağımda sallıyorum sonra besliyorum. Çok şükür bu şekilde biz süreci daha hafif atlatıyoruz
N
Nursena K.
31 Temmuz 2026 11:18
Dönüşleriniz için çok teşekkür ederim deneyeceğim, farklı formül mamaları karıştırmak bir problem olur mu peki ?
M
Melike ..
31 Temmuz 2026 11:20
Reflüsü olabilir mi acaba reflüsü olan bebekler de beslenmeyi reddediyor
N
Nursena K.
31 Temmuz 2026 11:23
Reflüsü olabilir mi acaba reflüsü olan bebekler de beslenmeyi reddediyor
H
Hilal A.
31 Temmuz 2026 12:37
Bizde o şekilde evi turlayarak anca verebiliyoruz bı dönem kollar biraz yoruluyor ama en azından içmiş oluyorlar
T
Tuğçe Y.
31 Temmuz 2026 22:35
Merhaba bizde aynı durumu yaşadık sonra ileri derece idrar yolu enfeksiyonu çıktı bir baktırın isterseniz
M
Miray S.
31 Temmuz 2026 22:44
Bebeğim 6 aylık, 3 aylıkken gaz sorunu nedeniyle mamayı değiştirdik. Değiştirirken 3 ölçek koyuyorsam 2 ölçek kullandığım 1 olcekse yeni geçeceğim mamayı karıştırıp verdim birkaç gün, sonra 1 ölçek eski mama 2nolcek yeni mama karıştırıp birkaç gün de öyle verdim sonrasında da tamamen geçmiş oldum yeni mamaya, böyle bebeğimin bünyesi hiç zorlanmadan süreci halletmiştim.
Yükleniyor...