Mama Reddi 12. Hafta Atağı

405 görüntüleme
Y

Yaren T.

29 Ağustos 2026 16:49
2 ay 10 günlük bebeğim iki gündür asla mama yediremiyorum galiba 12. Hafta atağıymış ve ataktaki herşeyi yaşıyoruz beslenme reddi uyku problemi huzursuzluk ağlamada artık bizim gibi olan ve atlatan var mı ne kadar sürüyor bu atak🥹
D

Dilara Ç.

29 Ağustos 2026 17:32
Benşm de kızım 120 cc içerken 60 cc ye düştü canımdan can gidiyor sıvısız kalıyor doktorumuz 90 cc mama yapıyorsan suyu arttır 105 cc su koy yine 3 ölçek mama tozu koy dedi
Y

Yaren T.

29 Ağustos 2026 17:34
Dilara Çakır
Benşm de kızım 120 cc içerken 60 cc ye düştü canımdan can gidiyor sıvısız kalıyor doktorumuz 90 cc mama yapıyorsan suyu arttır 105 cc su koy yine 3 ölçek mama tozu koy dedi
Bizimki direk reddediyor sürekli ilgisi dağılıyor hiç yemek istemiyor sürekli kucaktayız ve sürekli ağlıyoruz sizinde öyle mi
D

Dilara Ç.

29 Ağustos 2026 17:34
Benim ki de uyanmıyor doktor tiroitten şüphelendi keşke kızım uyanık kalsaydı da uyumasaydı:)
D

Dilara Ç.

29 Ağustos 2026 17:35
Biliyor musun şimdi bile ağlıyorum
Y

Yaren T.

29 Ağustos 2026 17:40
Dilara Çakır
Benim ki de uyanmıyor doktor tiroitten şüphelendi keşke kızım uyanık kalsaydı da uyumasaydı:)
Hepsi farklı bunların depresyona sokuyorlar insanı😂 allah korusun geçici bir dönemdir inşallah hemen atlatırız
D

Dilara Ç.

29 Ağustos 2026 17:47
Yaren Tatoğlu
Hepsi farklı bunların depresyona sokuyorlar insanı😂 allah korusun geçici bir dönemdir inşallah hemen atlatırız
İnşallah sende su veriyor musun doktora götürdün mü
Y

Yaren T.

29 Ağustos 2026 19:03
Dilara Çakır
İnşallah sende su veriyor musun doktora götürdün mü
Yok 3 gündür böyle götürmedim suda vermiyorum
S

Songül Y.

29 Ağustos 2026 21:28
Kizlar bebeğim 8 aylık bu ataklar hala devam ediyor mamayı 4. Ayda biberonla birlikte reddetti şırınga ile bile denedik kesinlikle almadı sadece anne sütüyle devam ettik şuan hala anne sütü + bide ek gıda rahat miyiz aslaaaa onunla birlikte ağlıyorum bazen kafayı üsütecegim bu gidisle
Y

Yaren T.

29 Ağustos 2026 21:30
Songül Yılmaz
Kizlar bebeğim 8 aylık bu ataklar hala devam ediyor mamayı 4. Ayda biberonla birlikte reddetti şırınga ile bile denedik kesinlikle almadı sadece anne sütüyle devam ettik şuan hala anne sütü + bide ek gıda rahat miyiz aslaaaa onunla birlikte ağlıyorum bazen kafayı üsütecegim bu gidisle
Çok üzüldüm gerçekten biz anne sütüde almıyoruz inşallah devam etmez sizinde inşallah ek gıdayı çok sever bebeklerimiz sağlıkla büyür🙏🏻
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ağustos 2026 22:19
2 ay sürüyor çünkü sonra 4. Ay atağı var Allah kolaylık versin
D

Dilara Ç.

29 Ağustos 2026 22:19
Songül Yılmaz
Bende öyleyim
Y

Yaren T.

29 Ağustos 2026 22:21
Ayşe Vural
2 ay sürüyor çünkü sonra 4. Ay atağı var Allah kolaylık versin
Teşekkür ederiz inşallah hemencecik gelir geçer🙏🏻
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ağustos 2026 22:22
Yaren Tatoğlu
Teşekkür ederiz inşallah hemencecik gelir geçer🙏🏻
İnşallah canım 
Elif T.

Elif T.

29 Ağustos 2026 23:48
Kızım 8.5 aylık şuan zor bir atak dönemi ama geçiyor az az ve sık sık vermeyi deneyin bir de biberon uç numarasını bir üst yapıp deneyebilirsiniz. Geceleri de az mı içiyor?
D

Dilara Ç.

30 Ağustos 2026 00:30
Benimki sürekli boğazına kaçırıyor mama verince biberonla dikte veriyorum
Elif T.

Elif T.

30 Ağustos 2026 00:32
Dilara Çakır
Benimki sürekli boğazına kaçırıyor mama verince biberonla dikte veriyorum
Bebeğiniz kaç aylık hangi marka kaç numara uç kullanıyorsunuz
D

Dilara Ç.

30 Ağustos 2026 00:33
Elif Tuğçe
Kızım 8.5 aylık şuan zor bir atak dönemi ama geçiyor az az ve sık sık vermeyi deneyin bir de biberon uç numarasını bir üst yapıp deneyebilirsiniz. Geceleri de az mı içiyor?
Genzine kaçınca ne yapıyorsunuz
D

Dilara Ç.

30 Ağustos 2026 00:33
Elif Tuğçe
Bebeğiniz kaç aylık hangi marka kaç numara uç kullanıyorsunuz
2.5 aylık 2 numara avent kullanıyorum hipp mama kullanıyoruz
Elif T.

Elif T.

30 Ağustos 2026 00:35
Dilara Çakır
2.5 aylık 2 numara avent kullanıyorum hipp mama kullanıyoruz
Çok fazla kaçıyor ise 1 numarasını deneyebilirsiniz. Genzine kaçtığında ters çevirip elimin üzerinde sırtına vuruyordum yavaşça ama çok fazla bu şekilde bir durum yaşamadık
D

Dilara Ç.

30 Ağustos 2026 00:36
Elif Tuğçe
Çok fazla kaçıyor ise 1 numarasını deneyebilirsiniz. Genzine kaçtığında ters çevirip elimin üzerinde sırtına vuruyordum yavaşça ama çok fazla bu şekilde bir durum yaşamadık
Siz kucağınızda mi veriyordunuz acaba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir