Mama Paketi

124 görüntüleme
Ç

Çağla

2 Aralık 2025 21:29
Merhaba,
Elimdeki hipp mama paketini açalı 2.5 ay oldu. artık emzirdiğim için kullanmıyordum. 2.5 ay sonra aynı paketi Kullanmamda bir sakıncaolur mu. Kuru, karanlık Dolapta sakladım
B

Büşra B.

2 Aralık 2025 21:35
Merhaba mamanın kutusunda yazar paket açıldıktan sonra 1 ay içindekullanmaniz gerekiyor diye bebelacta öyle yani 1 ay süresi
D

Damla B.

2 Aralık 2025 22:08
Hayır kullanmayın. Paket açıldıktan itibaren 3 hafta en geç 4 hafta içinde kullanmanız lazım.
İlsu O. K.

İlsu O. K.

2 Aralık 2025 22:49
Merhaba; paket açılımı sonrası 1 ay bizimkide başka bir marka.
A

Ayşe Ş. ..

2 Aralık 2025 23:26
Hipp 1 numara aldım. Dolapta sakladım. Kullandım bir sorun olmadı. Çok az kullandığım için bitmedi.7 ayda 2 numaraya geçene kadar kullandım. Google falan hep 1 ay yazıyor ben bir sakınca görmedim bir sorunda yaşamadım. Kuru ve serin bir yer olduğu için.
İlsu O. K.

İlsu O. K.

3 Aralık 2025 06:00
Paketli gıdalarda açıldıktan sonra tüketim tarihi koymalarının bir sebebi var aksi olsa sadece tüketim süresi koyulur o tarih koyulmazdı diye düşünüyorum. Formül mamalar tıbbi besindir yani riskli olabilir. Serin ve kuru yerde saklanır soğuk zincir ürünü değildir buzbolabında saklanmaz. Mama fiyatları korkunç ama yetişkinde değil sonuçta bebek riske girmeyi benim gözüm yemez açıkcası. Bu tarz yanlış yöntemler istenmeyen sorunlara neden olabilir. 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir