Mama Önlüğü Tavsiyesi

46 görüntüleme
F

Ferdane Y. Ö.

13 Nisan 2026 12:57
Ek gıdaya 10 gün sonra başlayacağız mama önlüğü olarak ne önerirsiniz kafam karıştı biraz araştırdım. Oioi markanın slikon önü hazneli olan var ona baktım bazıları iyi yorum yapmamış , giyilebilir önlüğe de baktım giy çıkar zor olur diye düşündüm ama kıyafetin kirlenmemesi açısından avantajlı gibi sizler ne önerirsiniz.Mama önlüğü , kaşık tavsiyeleriniz
A

Aslıhan

13 Nisan 2026 13:32
Merhaba hem silikon hemde giyilebilir önlüğü de denedim. Silikon olandan pek verim alamadım zamanla çözmeye başladı ve diş döneminden dolayı sanırım sürekli ağzına alıyordu yemek yerken dikkatini dağıtıyordu yıkarken de pratik gelmedi bana aynı markanın tabağını da kullandım memnun kalmadım örnüğün haznesi de çok işe yaramadı açıkçası daha sonra giyilebilire geçtim rahatladım diyebilirim evet giy çıkart zor gelebilir ama zaten yemekten yemeğe giydiriyoruz ne kadar zor olabilir en azındankıyafetler kirlenmiyor özellikle blw yapacağımız zaman çok işimize yaradı açıkçası kirlenince makineye attım biz giyilebilir önlüğü sevdik
T

Tuğba B. ..

Silikon önlükler çok iyi ben çok memnunum ama oioi almadım o kadar paraya gerek yok bence ebebekten almıştım
Afranur K.

Afranur K.

Ben de her ikisi de var, biraz temizlik konusunda takıntılıydım yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum bebeğimin sağlığı için açıkçası.

Oioi de avantaj hazneli olması, özellikle BLW de elimden attıkları, ağzımdan çıkardıkları haznede birikiyor. Bu sayede toplamak inanılmaz rahat.

Uzun kollu önlüğü giydirmek zor, özellikle kızım inanılmaz huzursuz oldu ben de kısa kollu ni önlük aldım bundan dolayı, elini hareket ettirmek daha konforlu oldu.

Aldığım ama kısa boylu değil, mama sandalyesine de geçiyor. https://ty.gl/6rvh34xcmxrpr

Böyle.

Mama kaşığı da munchkin aldım ama çay kaşığı, tatlı kaşığı, mama kaşığı karışık her şeyi kullanıyorum çünkü bizim elimize de saldırıyor yemek için.

Bi de 2. Bi öneri özellikle BLW planlıyorsanız kullan at örtü alıp mama sandalyesinin altına sermenizi öneririm çünkü mama kaşığı dahil bir çok şeyi yere atabiliyorlar. Sonradan temizlemek çok zor olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir