Mama Önerisi Acil
91 görüntüleme
N
Nata Ö.
7 Ocak 2026 10:25
Bebeğim 14 aylık olmak üzere. Sma optipro 3 kullanıyorduk fakat çıkan haberlerden sonra değiştirmeye karar verdim. Hipp ve Aptamil Pronutra arasında kaldım. Bu mamaları kullananlar varsa yorum yapabilir mi

Mesude T.
7 Ocak 2026 10:31
Hipp in içinde Palm yağı var önerilmiyor yinede siz bilirsiniz
N
Nata Ö.
7 Ocak 2026 10:38
Mamaların çoğunda varmış sanırım. Herkes o mamayı öneriyor ama
S
Selin E.
7 Ocak 2026 10:40
Bende hipp kullanıyodum kabız yaptığı için değiştirdim. Doktorumuza palm yağını sorduğumda güvenilir demişti. Sonuçta bunlar bebek maması kötü olsa satılmaz demişti ama siz bilirsiniz

Kübra E.
7 Ocak 2026 10:54
Biz doğduğundan beri Aptamil kullanıyoruz çok memnunuz tavsiye ederim
E
Edanur A.
7 Ocak 2026 10:55
Hipp kullanıyorum çok memnunum ben gaz kabız gibi problem yaratmadı hiç
B
Buket ..
7 Ocak 2026 10:56
Palm yağı tek başına zararlı bir yağ değil ve bebek ürünlerinde kullanılma amacı anne sütünde olan palmitik asit oranına en yakın yağ olması. atıştırmalıklarda kullanılan zararlı Palm yağı ile mamalarda kullanılan yağın işlenme şekli farklı , mamalarda ısıl işlem daha kontrollü ve denetimli oluyor
E
Edanur A.
7 Ocak 2026 10:56
Mama tamamen bebeğe göre değişiyor sanırım sma kullandık o da biz de çok fazla gaz ve ishal yaptı hemen bırakmıştım
Ö
Özge A.
7 Ocak 2026 11:20
Hipp doygunluk acısından aptamile göre daha az bence bebeğimde aptamil hem doyurdu hemde kabızlık gaz vs yapmadı
G
Gamze G.
7 Ocak 2026 11:43
Eğer süt alerjisi falan yoksa bebelac gold

Ayşe V. ..
7 Ocak 2026 20:24
Benim kızım kolikti Aptamil kullandım gazdan hastanelik olduk hipp e gecicem bende içinde palm yağı var evet ama zararsız sürdürülebilir şekilde olduğu için sorun oluşturmuyor ama tabi her bebek farklı kolik geçmişi varsa bence hipp kullanın