Mama Önerisi

142 görüntüleme
Z

Zeynep O. ..

13 Şubat 2026 14:51
4 aylık bebeğime Bebelac 1 numara kullanıyordum uzun zamandır. Şimdi o da toplatıldı. Mamamil mama kullanan var mı aranızda ? Ya da mama önerisi olan hipp olmadı kustu Aptamil de içmedi sevmedi bı mamamil kaldı onu denemek istiyorum varmı kullanan memnun olan
E

Emine T.

13 Şubat 2026 15:11
Önceden Sma kullanıyordum toplatılmaya başlayınca mamamil aldm ama kokusu çok kötü kokuyor o yüzden çöpe attım bence Sma daha güzel gibi geliyor bana
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

13 Şubat 2026 15:21
Sma kullanıyorum toplanıldı başka mamalar denedim ama ya içmedi ya da kustu veya kakası da deşiklik oldu o yüzden geri sma geçtim ben ben
Z

Zeynep O. ..

13 Şubat 2026 15:29
Sma 1 numara yok gibi sanki
E

Esma T.

13 Şubat 2026 15:30

Zeynep Orhun

Sma 1 numara yok gibi sanki

var yeni serisi gelmiş
Z

Zeynep O. ..

13 Şubat 2026 15:31

Esma Tiril

var yeni serisi gelmiş

Eczanelerde bulunur değil mi
Z

Zeynep O. ..

13 Şubat 2026 15:33

Esma Tiril

var yeni serisi gelmiş

Bahsettiğiniz comfort mu optipro mu
E

Esma T.

13 Şubat 2026 15:46

Zeynep Orhun

Bahsettiğiniz comfort mu optipro mu

Ben daha bugün aldım bebek mağazalarınla var ikiside toplatıldı yani serisi geldi dediler
B

Betül ..

13 Şubat 2026 15:49
Evolvia'yı doktorum çok öneriyordu onu deneyebilirsiniz biz süt alerjimiz olduğu için deneyemedik
Yağmur Y.

Yağmur Y.

13 Şubat 2026 16:02
Bebelac gold kullanıyoruz 4. Aydan beri memnunuz kilo alımını da yardımcı oldu
B

Büşra T.

13 Şubat 2026 16:28
Mamamıl iyi benim bebegım severek ıcıyo Aptamılden gectım ona kötü koku fılan yok zaten mamalar biraz balık yagı gıbı kokar
Z

Zeynep O. ..

13 Şubat 2026 16:40

Yağmur Yılan

Bebelac gold kullanıyoruz 4. Aydan beri memnunuz kilo alımını da yardımcı oldu

Ben goldu merak ediyordum aslında ama normalini kullanıyorum kaç aydır aradaki fark nedir
Yağmur Y.

Yağmur Y.

13 Şubat 2026 16:45

Zeynep Orhun

Ben goldu merak ediyordum aslında ama normalini kullanıyorum kaç aydır aradaki fark nedir

Aptamilden döndük biz aptamilde kilo alımı yavaşken goldla hızlanmaya başladı gold 2 1 yaşa kadar kullanıyor bide Aptamil de numara büyüyor mineral ve vitamin açısından daha zengin araştırın derim gold u
Z

Zeynep O. ..

13 Şubat 2026 17:11

Yağmur Yılan

Aptamilden döndük biz aptamilde kilo alımı yavaşken goldla hızlanmaya başladı gold 2 1 yaşa kadar kullanıyor bide Aptamil de numara büyüyor mineral ve vitamin açısından daha zengin araştırın derim gold u

Tamam teşekkürler
Yağmur Y.

Yağmur Y.

13 Şubat 2026 17:12

Zeynep Orhun

Tamam teşekkürler

Rica ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir