Mama Önerisi
202 görüntüleme

Kübra
19 Ocak 2026 21:15
Sma markasına devam eden varmı ve kolay sindirilebilen mama herkes mama tecrübesini yazarsa bizede fikir olur (Hipp aşırı kabız yaptı)
M
Merve
19 Ocak 2026 21:27
Bebelac gold deneyebilirsiniz

Kübra
19 Ocak 2026 21:29
Palm yağı içeriyor kabızlık olmadımı sizde

Fatma A. U.
19 Ocak 2026 21:31
Biz Bebelac kullanıyorduk
Süt alerjimiz çıktığı için doktorun yazdığı mamayı içiyoruz

Kübra
19 Ocak 2026 21:33
Biz Bebelac kullanıyorduk

Fatma A. U.
19 Ocak 2026 21:40
Kabızlık ve gaz sıkıntınız oldumu acaba
Ama vücudundaki kuruluklar için doktora gittik süt alerjisi olabilir mamayı değiştirelim dedi onun için değiştirdik
S
Sümeyra s. s.
19 Ocak 2026 21:40
Smadan hipp keçi sütlü olana geçtik aşırı kabızlık nedeniyle bırakmayı düşünüyoruz golden goat öneriyorlar kullanan varsa bize yardımcı olur musunuz
C
Ceren E. Ç. ..
19 Ocak 2026 21:45
Sma comforttan golden goata geçtik doktor önerisi ile. Memnunuz. Gaz ya da kabızlık yapmadı. Hatta bence bağırsaklarına daha iyi geldi. Biz memnunuz şu an.
G
Gül Y.
19 Ocak 2026 22:18
Ben de 4 aylık bebeğime 3 günlük olduğundan beri golden goat kullanıyorum çok şükür hiç kolik sancısı yaşamadık içeriği de temiz bir mama tavsiye ederim ben de eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle aldım
S
Sümeyra s. s.
21 Ocak 2026 21:45
Golden goat aldım deneyeceğim güncelleme yaparım aynı sorunları yaşadık
G
Gülcan Ş.
21 Ocak 2026 21:51
Mama olayı biraz deneme yanılma olayı yaa her mama her bebekte farklılık gösteriyor hipp kabızıklık yaptı sma comfort ishal yaptı aptamil pronutra ishal yaptı gold goat I deneycegım bide
S
Sümeyra s. s.
24 Ocak 2026 23:01
Arkadaşlar merhaba golden goat denedim daha önce daha yumuşak daha sonra sıvımsı bir kaka ile karşılaştım sebebini verdiğim kayısı ve armut püresine bağladım. Bebeğim mamayı sevdi ve herhangi bir problem yaşamadım. Şeker oranı düşük ve demir bağlamında da bir nebze oran olarak düşük olduğu için tercih ettim çünkü demir vitamini de kabızlık yapıyordu. Şans verebilirsiniz. Şu an karşılaştığım bir kaç sosyal medya haberine göre Aptamil de toplatılıyormuş iyi ki denemedim diyorum.
M
Merve A. ..
26 Ocak 2026 00:54
Keçi sutlu mamalar tercih edilmeli mi sizce ben smadan önce golden goat kullanıyordum doktor bırakmamı söyledi keçi sutlu tavsiye etmedi
Yükleniyor...