Mama Önerisi
102 görüntüleme
N
Neslihan Ö.
9 Ocak 2026 12:49
Kızım 7 aylık doğduğundan beri sma comfert 0-6 kullandık son 2 aydır 6-12 kullanıyoruz bu geri çağırma olayından sonra değiştirmek istiyorum önereceğiniz var mı

Ebru K. ..
9 Ocak 2026 13:07
Aptamil pronutra geçiş yaptık biz hemen doktorumuz ya hipp yada Aptamil pronutra dedi hipp bize iyi gelmediği için tek seçen o kaldı ve sevdi de tadını kusma gaz vs asla yapmadı memnun kaldık yani bunlada devam ettmeyi düşünüyorum sma ya göre biraz zor çözülüyor sadece biraz da sıvı yapısı var sma göre
Ö
Özge C.
9 Ocak 2026 13:59
Biz bir sürü mama denedik açıkçası en son Bebelac gold aldık şimdilik iyi görünüyor yapısı smaya benziyor tadı kokusu da güzel görünüyor

Tugce C.
9 Ocak 2026 14:13
Ben doktor önerisiyle Aptamil prosyneo’ya başladım oğluma, gaz yapmadı, oğlum tadını sevdi ve probiyotikli olduğu için bagirsak sistemini de düzenliyormuş.
N
Neslihan Ö.
9 Ocak 2026 16:55
Aptamil de şeker oranı yüksek deniliyo. Bebelac da aynı şekilde palm yağı ve şeker oranı yüksek deniliyo. Hipp denicem bakalım beğenir inşallah
R
Reyhan M.
9 Ocak 2026 17:14
Hip mamada da palm yağı var ve benim oğlumda kabızlık yaptı

merve
9 Ocak 2026 17:50
Golden goat içerik olarak diğerlerine göre temiz diye biliyorum kullanıyorum memnunum
G
Gülcan Ş.
9 Ocak 2026 17:57
Ben de hipp kullandım kabızlık yaptı şimdi sma comfort kullanıyoruz 15 gündür ishal oldu sanırım bende aptamile geçiş yapacağım
İ
İlkin D.
10 Ocak 2026 19:10
biz önce golden goat aldık sma comforttan sonra ancak golden goat kızımda çok şişkinlik ve gaz yaptı böyle baya ağlar derecesinde. Daha sonra hipp denedik birkaç gündür hippte de sulu+kesik tarzda bazen fışkırır şekilde kustu sürekli.Daha bu akşam aptamil prosyneo denedim aptamil istemiyorum dememe rağmen çünkü mama kalmadı. Evolviayı da söylediler ama inşallah aptamilde kalırız diyorum artık çünkü bu mama işi çok yorucu.