Mama Önerısı

70 görüntüleme
Z

Zeynep A.

28 Aralık 2025 07:59
2,5 aylık bebeğim surekli gazı var ıkınıyor sma comfort kullandım aptamıl kullandım gaz yaptı ne önerirsınız
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

28 Aralık 2025 09:04
Merhaba mama degisseniz bileozellikle ilkuc ay bağırsaklar gelisene kadar bu durum olabiliyor karın üstü gözünüz üzerindeyken yatırmayacalisin karınmasaji deneyin ve mama sonrası onbeş yirmi dk dik tutun ve gazını üstten çıkarmasina yardımcıolun sırtını ovarak pat pat vurarak biberonu dik tutun hava boşluğu bırakmayın mama bitince boşemmesin. Mamayı cavkalamadan kaşıklayavas yavaş eritip kopurtmemeye çalışın. Zamanla herşey normalleşiyor sabırlar dilerim
Z

Zeynep A.

28 Aralık 2025 09:50
Teşekkür ederım dedıklerınızı bırebır uyguluyorum antikolik bıberon ve ıcıne kasık gıbı olandan aldım ama ne yapsamda gazı çok oluyor az kaldı dıyelim saolun yardımınız ıcın🙏
C

Ceren I.

29 Aralık 2025 21:36
Hipps combiotic mama kullanın içinde probiyotikler var ben günde 1 kez bir beslenmesine mama içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum kaka kolayca geliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir