Mama Önerisi

121 görüntüleme
B

Burcu S. ..

29 Temmuz 2025 13:27
Ben anne sütü artı mama olarak ilerliyorum takviye olarak golden goat markasını kullanıyoruz ancak şu sıralar kızım da 5-6 güne kadar varan kaka yapamama problemi var gaz çıkarabiliyoruz ancak kaka yapamıyoruz doktorumuz Aptamil konformil önerdi ancak her yerde bulunamıyor sadece internette var orada da sahte olur korkusu yaşıyorum bu konu ile ilgili tavsiye edebileceğiniz başka bir marka var mı
G

Gülşah D.

29 Temmuz 2025 14:15
Ben 6 ay sağım yolu ile bebeğime anne sütü verdim fakat sonra sütüm kesildi hipp organik combıotic kullandım ve memnun kaldım fakat bebeğiniz kac aylık cünkü ek gıdaya gecmeyen ve sadece sıvı ile beslenen bebeklerin 5-6 güne kadar kaka yapmaması bazen normal karşılanıyor ama mama tavsiyesi istediğiniz için öneri olarak dediğim gibi hipp organik combiotic önerebilirim saglıkla büyütürsünüz inşallah 🌸
E

Ecem İ.

29 Temmuz 2025 14:25
Ben de ilk 4 ay anne sürü sonra anne sütü + mama devam ettim bebeğimde. İlk sma kullandım 10 gün kaka yapmadı sonra bebelac aldık kaka problemi çözüldü ama çok gaz yaptı. Sonra hipp combiotice geçtik. Şuan 11 aylık halen hippteyiz.
B

Burcu S. ..

29 Temmuz 2025 14:26
Ben hipp kullandım kabızlık yaptı bıraktım golden goat geçtik şimdi Aptamil comformil buldum eczaneyei arayıp sipariş verdik
E

Ecem İ.

29 Temmuz 2025 14:32
Her mama her bebeğe yaramıyor gerçekten ya deneye deneye öğreniyoruz mecburen
P

Pınar Y.

29 Temmuz 2025 14:47
Sma optiproda var mı peki ecem hanim
P

Pınar Y.

29 Temmuz 2025 14:47
Bende golden golt veriyordum ama onu da her yerde bulamıyoruz maalesef bende sma optiproya geçtim ilk başta kusma yaptı ama şuan iyi artık kusmuyor
A

Ayşe V. ..

29 Temmuz 2025 19:29
Kızım kilo alsın diye 1.5 gün Aptamil pronatura kullandım çocuk gazdan duramadi ağlamaktan kendinden geçti hastanelik olduk aman dikkat

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir