Mama Ölçüsü
52 görüntüleme
G
Gül B.
12 Temmuz 2025 08:45
merhabalar, bebeğim 4 ay 1 haftalık prematüre ve tamamlanmış yaşı 3 ay , dk 2040gr en son 4 gün önceki ölçümümüz ise 5300gr çıkmıştı. Bu zamana kadar hep anne sütüyle ilerkedik falan son bi kaç gündür benim rahatsızlığımdan ve fazla sıvı kaybetmemden kaynaklı sütüm azaldı sürekli emzirdim sağım vs yaptım ama artmıyor iki göğüsten toplam max 30cc falan çıkıyor ve kızım doymuyordu dün akşam mama aldım ama kaç cc kullanmam gerekiyor tam bilmiyorum akşam 90cc verdim gece rahat uyudu ama sabaha karşı çok aç bir şekilde uyandı yine 90cc yaptım ama biberonu bırakmak istemedi bile üzerinde yazan ölçülere göre mi vermem gerekiyor bilgi verebilecek olursanız çok sevinirim. Sma comfort mama aldım bi tanıdığımın tavsiyesi üzerine ölçüyü de onun dediği gibi yaptım ama emin olamadım . Pazartesi doktora gideceğiz ama o zamana kadar kızımın aç kalmasını istemiyorum

Hilal A. Ç.
12 Temmuz 2025 08:53
Merhaba ben sma comfort kullanıyorum 1.5 aylık bebeğim için 90cc kullanıyorum erkek bir bebek 120cc deneyin fazla gelirse zaten kusacaktır.
G
Gül B.
12 Temmuz 2025 08:54
çok teşekkür ederim