Mama Ne Zaman Bırakılmalı

113 görüntüleme
B

Buse

20 Aralık 2025 18:19
Oğlum 2 yaşında sadece yatarken mama veriyorum sizler mamayı ne zaman bıraktırdınız mamayı bıraksam süt mü versem acaba gelişimi güzel çünkü
İ

İpek B. Z.

20 Aralık 2025 18:27
Osman Hoca kendi oğlum 30 aya kadar icti diyor😄
İ

İ.E.

20 Aralık 2025 18:36
Mamadan kastin formul mama oldugunu varsayarak yaziyorum. Yani istahsizlik gibi bir problemi yoksa, kati gidayi da cesitli ve yeterli aliyorsa 2 yasindaki bir bebegin formul mamaya ihtiyaci yok aslinda. Bize doktorumuz 1 yasindan sonra azaltarak birkmamizi onermisti. Yerine gunde max 200ml kadar pastorize inek sutu kullanabilirsiniz demisti. Zaten sadece ogle uykusu oncesi mama iciyordu 13aylikken tamamen biraktik mamayi.
Hatice C. .

Hatice C. ..

20 Aralık 2025 19:05
Bizde 2 yasindayiz pastörize sütü bıraktık bi Sabah birde akşam içiyordu çok nadirde gece ama bağırsaklarında gaza sebebiyet verdi bunu iştahsızlık ve Demir eksikliği takip etti sütü de iyi düşünün derim
B

Buse

20 Aralık 2025 19:16
Osman hoca 18 aylıkken bırakabilirsiniz demişti
B

Buse

21 Aralık 2025 07:03
Bizde sadece yatarken içiyor mamayı onun yerine devam sütü kullanmayı düşündüm ama kararsız kaldım
İ

İ.E.

21 Aralık 2025 07:29
Yatarken aliyorsa gece hazimsizlik yapabilir belki onun yerine kasik mama verebilirsiniz daha tok tutar hem. Isterseniz doktoruna da bir danisin. Bize mesela devam sutu hic onermedi doktordan doktora gorusler degisiyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir