Mama Miktarı

84 görüntüleme
E

Eda D.

7 Şubat 2026 13:21
Merhaba düzeltilmiş 14 kronolojik 15 aylık çocuğum var günlük be kadar mama vermeliyim ki katı gıdayı reddetmesin yada mamadan ne zaman [kesilebiliyor.yemeklerine](kesilebiliyor.yemeklerine) de hiç tuz atmıyorum ama sizler ne zaman atmaya başladınız
T

Tuğba B. ..

7 Şubat 2026 13:52
Benim oğlum 10 aylık bende [12.atdan](12.atdan) sonra tuza azar azar başlıcam çünkü bizim yemeklerimizi daha iştahla yiyor tuzsuz beğenmiyor
E

Eda D.

7 Şubat 2026 13:54

Tuğba Beyazgül

Benim oğlum 10 aylık bende [12.atdan](12.atdan) sonra tuza azar azar başlıcam çünkü bizim yemeklerimizi daha iştahla yiyor tuzsuz beğenmiyor

Evet geçenlerde işim vardı annem geldi o yaptı yemekleri unutup tuz atmış nasıl iştahla yedi inanamadım bende artık atmak istiyorum ama ne kadar onu bilemiyorum normal kendimize attığımız kadar mı
T

Tuğba B. ..

7 Şubat 2026 13:59

Eda Dedeoğlu

Evet geçenlerde işim vardı annem geldi o yaptı yemekleri unutup tuz atmış nasıl iştahla yedi inanamadım bende artık atmak istiyorum ama ne kadar onu bilemiyorum normal kendimize attığımız kadar mı

Hayır eda [hnm.ben](hnm.ben) kendi yemeğimize çok az [atacağım.sonra](atacağım.sonra) yerken ekleriz biz ama daha iştahlı yiyorlar .Bende hastane işim vardı annem tarhana yapmış kıymalı tuzlu ekmekte doğramış içine bir tabağı iştahla yemiş :))

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir