Mama Miktarı

139 görüntüleme
R

Rukiye G. ..

1 Ağustos 2025 14:07
3 aylık bebeğim ilk ay 350 gr ikinci ay 450 gr aldı mama veriyorduk ama 30 cc. 2.ay kontrolünde doktor 8x60 cc verin dedi düzenli olarak vermeye çalıştık arada atladığımız oldu bir yamdan emzirdim sağıp içirdi bu ay 1100 kg almış 4440 kg oldu. Şu an bğr danışmanla görüşüyorum mama azaltmak için başta 30 ver emzir doymasa tekrar 30 ver diyor kilo alımı etkilenir diye korkuyorum
M

Merve K.

1 Ağustos 2025 15:17
Bende danışmanla anlaşmıştım sütüm artsın mama vermiyim diye hiç faydasını görmedim hatta sütüm çekildi şimdi sadece mama veriyorum 3 buçuk saate 120 ml mama az mı sizce bi ara çok abartmıştım sürekli kusuyordu o yuzden artık bu kadar veriyorum ama hala da istiyor
R

Rukiye G. ..

1 Ağustos 2025 15:45
Bebeğiniz kaç aylık Merve hanım benim bebeğim şu an 93 günlük 3 saatte bir 60 cc dedi dr ama atladığım da çok oluyor bir de danışmanla nasıl yol izlediniz ki öyle oldu ben de yeni başladım ondan soruyorum instagramdan buldum kendisini emzirenanne sayfası
R

Rukiye G. ..

2 Ağustos 2025 10:38
Yeter hanım 120 cc iyi demişsiniz ama bebeğin ayını bilmeden nasıl iyi dediniz belki fazla geliyordur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir