Mama Markası Acill

155 görüntüleme
N

Nisa B. ..

11 Mart 2026 14:29
Arkadaşlar evolvia , golden goat ve hipp kullanan var mı 0-6 ay için memnun musunuz ya da hangi mamayı kullanıyorsunuz bugün sütüm tamamen kesildi ve acil mama almam gerekiyor sizce hangisini alayım
B

Burcu ..

11 Mart 2026 15:09
Merhabâ, 2 haftadır anne sütüne ek olarak mama başladı doktor. Golden goat basladım bebeğim 5 buçuk aylık. Gayet güzel mama, severek yiyor, anne sütüne çok yakın tadı kokusu vs.. Biz de herhangi bir sorun yaratmadı şükür. Tavsiye ederim en azından 1 kutu al dene istersen, her bebek farklı olabilir
İ

İlayda A.

11 Mart 2026 15:46
Hipp kullanıyorum doğduğundan itibaren herhangi gaz kabızlık yapmadi gayet memnunum
S

Sena

12 Mart 2026 12:22
Golden goat’u 1 gün kullandık, bebeğimde çok fazla gaz yaptı. Hipp kullanmaya başladık çok şükür gaz ve kabızlık yapmadı. Memnunuz
N

Nisa B. ..

15 Mart 2026 12:29
Bende hipp başladım çok sağolun hepiniz arkadaşlar sadece bir sorum olacak sizde de kakada katılaşma yaptı mı mama normal midir acaba
T

Tuğba Ç.

15 Mart 2026 12:53
Biz de ilk Holle ile başladık keçi sütlü. Fakat çok gaz yaptı. Sonra Hipp organic combiotic olanı kullanmaya başlayınca rahatladı bebeğim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir