Mama Kullanımı Kaynaklı Çok Kilo Alma
87 görüntüleme
Ş
Şerife K.
12 Kasım 2025 19:32
Bebeğim aşırı iştahlı ve en fazla 2 saat dayanabiliyor açlığa. Az az vermeye çalışıyorum ama yine de daha fazlasını istiyor asla durmuyor katıla katıla ağlıyor. Gaz veya başka bir sorunu olduğunu düşünmeye başladım ama gaz sorununu çözmemize rağmen dayanamıyor çok ağlıyor. Doğum kilomuz 3620 idi şimdi 5500 olmuş çok kilo almış. Aynı durumu yaşayan var mıydı nasıl bir çözüm buldunuz
S
Seyhan B. ..
12 Kasım 2025 19:53
Bebeginiz kac aylik

İlsu O. K.
12 Kasım 2025 19:54
Bebeğiniz kaç aylık? Çocuk doktorunuz mu söyledi çok kilo almış diye? Oğlum prematüre doğdu 30 haftalık 2 ay erken geldi diye düşünebilirsiniz kilo vermeyeyim karşılaştırma gibi olmasın ama örnek vermek gerekirse düzeltilmiş 4 aylıkken -takvim yaşında 6 aylık bebek gibiydi hiç geriden gelmedi görüntüsü kilosu.) bende hep acaba çok mu besleniyor diye düşünüyordum fakat bebeğim 1570 kilo doğduğu için doktorumuz normal karşılamıştı..😌 persentil üzerinde ya da altında olabilir bazı bebekler yapısal olarak iri ya da minyondur. Doktorunuz eğer bebeğinizin aşırı kilo aldığını söylüyorsa o zaman çözümde sunar ama sizim fikrinizse bu doktorunuza danışın bence.
Bu arada oğlumda mamayla besleniyor ilk 6 ay azda olsa anne sütüde aldı.. 🤔
Bu arada oğlumda mamayla besleniyor ilk 6 ay azda olsa anne sütüde aldı.. 🤔
S
Seda
12 Kasım 2025 20:43
Bizde ilk ay 2 kilo almıştık ama çok emmek isteyen bebek değil bence sizin çocupunuzda açlıktandeğildir gazıvardır rahatlamak için ememk istiyordur meme sakinleştiriyordur kullandığınız mama da önemli bizim doktorumuz çok fazla emzirme kendisi uyanana kadar uyusun uyandırma demişti gaz sorunu uyku emme daha sonraki aylarda zorlandım bu yüzden