Mama Kullanımı

68 görüntüleme
S

Seda P.

14 Temmuz 2025 12:19
Sezeryan işe doğum yaptım sütüm ilk iki gün hiç gelmedi ve mamaya başladım şuan mama be meme gidiyor ancak kendimi çok kötü hissediyorum. Bebeğim henüz 3 aylık sanki ona yetemiyor gibiyim bu da sütümü etkiliyor acaba süt kanallarıma baktırsam mı ya da genetik olarak mı böyle ?
Merve K.

Merve K.

14 Temmuz 2025 12:46
Bende sezaryen ile doğum yaptım. Stres en büyük düşmanı bu nedenle kendinizi üzmeyin. Bebeğinizin mide kapasitesi küçük olduğundan kısa emme ile doyacak yada yorulacaktır. Bu nedenle mümkünse mutlaka sağım yapın. Süt en iyi emzirerek çoğalır beyine sürekli süt gerekiyor mesajı iletmek için sık sık emzirin ve sağım yapın sağdığınız sütleri de içerebilirsiniz böylelikle. Bunun dışında takviye olarak Bol sıvı tüketin. Su şerbet ve boza gibi şeyler süt artışı için inanılmaz etkili. Ayrıca bestlak damla da alabilirsiniz. Bunların dışında hiç birşey yapmadım 19 aylık bebeğimi hala emziriyorum. Siz pozitif olun gerisi gelecektir. Bir damla dahi olsa sizin verdiğiniz sütün faydasını hiç birşey vermez bu nedenle yetemediğinizi asla düşünmeyin. Sağlıkla büyüsün
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

18 Temmuz 2025 13:19
Merhaba bebeğiniz daha küçük ve algıları tam olarak açılmış değil burada Meme reddi olmaması için bir an önce çözüm bulmanızı öneririm isterseniz bu konuda yardımcı olabilirim sütünüzü arttırıp mamayı bırakıyoruz ve sadece emmesini sağlıyoruz eğer çözüme Erkenden ulaşmazsanız Bebek’te Meme reddi görülebilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir