Mama Konusunda Yardım Eder Misiniz
125 görüntüleme
A
Ayten E. ..
9 Şubat 2026 01:08
Oğlum 5 aylık aptamil kullanıyorduk son haberlerden sonra degiştirelim dedik hip alfık bu seferde kakası cok katı oldu ve az yapıyo evolvia ve golden gold önerdiler kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim hangisini alsak veya hipten mi devam etsek
D
Dilruba C. ..
9 Şubat 2026 01:11
Hipp combiotic en iyisi bence bir süre alışma süreci yaşayacak sonra kakası normale dönecektir bir de size naçizane tavsiye mamasına her gün bir çay kaşığı doğal zeytinyağı koymanız çok faydasını görürsünüz
A
Ayten E. ..
9 Şubat 2026 01:14
Prematüre dogduk biz ilk zaman aptamil kullandık sonra bir ay olunca hipe gecirmişti doktorumuz ama işte o zamanda katı kaka sorunumuz vardı birde aptamilş yedigi gibi istahla yememişti o zamanda sonra tekrar aptamile dönmüştük ama haberlerden sonra kullanmak istemedik digerlerini denemeyelim yani öyle mi diyosunuz
Y
Yeter A.
9 Şubat 2026 01:32
Golden goat kullanyrm sma dan sonra bır aydır sındırımı, gaz olayı herseyı cok rahat. Yalnız cok cabuk acıktırıyo yada benım bebegın bagırsakları hızlı mı calsıyor anlamdm. Bır ay boyunca kaka hep yesıldı araştırdım bu normal ama bizde asırı bagrısak guruldaması yapıyordu ve tok tutan bır mama degıldı bugun evılvıa aldım ınsalla o da gaz sındırım rahat olur. İnek sütü mamalr daha tok tutuyor. Deneyin derim ama her bebek farklı neticede. Yalnız kokusuna alişir bebegınız ama kusma olunca asırı kötü kokuyor. Ama sorun olacak bsıey dgeıl tabı bence.
A
Ayten E. ..
9 Şubat 2026 01:34
Evolvia heryerde bulunmuyo diyolar siz nerden alıyorsunuz
Y
Yeter A.
9 Şubat 2026 01:36
Bız merkezdeyız. Civilden aldık.e bebekte var. Sanrm alerjı olanı zor bulunuyor araştırdıfımda oyle paylasmaıslrdı. Alerjınız yoksa evolvıa nutrıplus alacaksnz
A
Ayten E. ..
9 Şubat 2026 01:39
Bi alerjimiz yok şu an 5 aylık bebegim evolvia nuteplus mı alıcam 1 numarası bu mu oluyo
Y
Yeter A.
9 Şubat 2026 01:40
Bu arada kokusu kötü dedım ya onu golden goat için yazmstm. E bebek sitedendede sıparıs edeblrsnz. Eczanelerde de vardır dıye düşünüyorum. Cok araştırdım ya ben maglum mamaların durumu inşalla hangısını denesenızde sıfa olur bebegınıze ıyı gelır.
Y
Yeter A.
9 Şubat 2026 01:41
Evolvıa nutrıpro plus 1 alacaksnz
E
Esra Y.
9 Şubat 2026 01:41
Golden goat cok iyi. Gaz şişkinlik yok hazımsızlık yok. Kilo alımı normal. Palm yagi yok.
A
Aslınur H.
9 Şubat 2026 03:49
Alerjiden dolayı evolvia rp1 kullandık doktorumuz bu mama için rapor çıkarırsa bir kutu için 70 tl gibi çok az bir para ödüyorsunuz . Bebeğim kokusunu ve tadını sevmed asla . Zorla içiriyordum buna rağmen bence iyi kilo aldı . Şırıngayla beslemekten çok yorulduğum için bebek de bu mamayı içmediği için golden goat aldık çünkü yavrum aç kalıyordu şu an bunu çok seviyor kilo alımı nasıl henüz belli değil