Mama Karıştırmak

93 görüntüleme
İ

İrem K.

17 Mart 2026 21:47
Bebeğimin sür alerjisi vardı hem anne sütü alıp hem de aptamil alerji maması kullandık 8. Ay itibariyle diyeti açtık sonuçları temiz çıktı ve normal mamaya geçtik. en başta 1 ölçek normal mama ekleyerek başladım şuan 9.5 aylık oldu ve hala karışık yapıyorum yarı yarıya bunu ne zaman bırakmalıyım ya da devam etsem mi elimde 2-3 kutu daha alerji maması var onları kullansam mı ya da normal mamaya geçtiğimiz için sadece ona mı devam etsem bilemiyorum. Karıştırmak kötü mü bilmiyorum doktorumuza da sormayı unuttuk
Şilan D.

Şilan D.

Premium Üye
17 Mart 2026 22:13
yani bizim de aynı şekildeydi doktorumuz alıerji mamalarının daha katkısız -içinde vanilin olmadığı için sanıyorum- olduğunu söylemişti bence de ziyan olmasın ben olsam bitene kadar verirdim
İ

İrem K.

17 Mart 2026 22:14
Şilan Dirik
yani bizim de aynı şekildeydi doktorumuz alıerji mamalarının daha katkısız -içinde vanilin olmadığı için sanıyorum- olduğunu söylemişti bence de ziyan olmasın ben olsam bitene kadar verirdim
Aynı şekilde karıştırarak vermeye devam mı etsem normal mama bitince alerji maması mı kullansam tekrar bilemiyorum siz nasıl yaptınız
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Mart 2026 22:49
Mama karıştırmak kötü bir şey değil. Hatta fayda sağlıyorsa buna uzun süre devam edilmesini tavsiye ederiz. Birinde olmayanı diğeri ile ilave ederek gidiyorsunuz. Elinde mama kalanlar için de aynı tavsiyeyi verdiğimiz oluyor sorun olamaz
İ

İrem K.

17 Mart 2026 22:50
Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
Mama karıştırmak kötü bir şey değil. Hatta fayda sağlıyorsa buna uzun süre devam edilmesini tavsiye ederiz. Birinde olmayanı diğeri ile ilave ederek gidiyorsunuz. Elinde mama kalanlar için de aynı tavsiyeyi verdiğimiz oluyor sorun olamaz
Çok teşekkür ederim her mama yaptığımdan içimde kuşku oluyordu şuan rahatladım
S

Seyhan B. ..

17 Mart 2026 23:12
Peki normal mamalarida karıştırıp verebilirmiyiz kizim 8 bucuk aylik aptamil artık çok az zorla ıciriyorum dedim golden goat mamayla karıştırıp içersem olurmu aceba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir