Mama ile Beslenme

154 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

5 Ağustos 2025 19:03
3 aylık bebeğim var doğduğundan bu yana hem anne sütü hem mama alarak 3 aya geldik 1 haftadır hiçbir şekilde memeyi kabul etmiyor mamayı ediyor benim sütüm de kesilmek üzere çevre de sürekli mama içerse büyümez çok hasta olur boyu uzamaz gelişim geriden gelir diye söylediler bende çok korkuyorum doğru mu sizce mama ile büyüten anneler varsa yazabilir mi
S

Saziye G.

5 Ağustos 2025 19:10
Ne alakası var bir sürü mama ile büyüten anneler var üstelik anne sütü alan bebeklere göre gelişimi baya önde boşuna canınızı sıkmayın
İ

İlayda N. ..

5 Ağustos 2025 19:12
Saziye gül hanım teşekkür ederim iç tahatlatıcı cümleleri yazdığınız için 1 tanesi de değil hepsi de aynı şeyi söyleyince korktum
S

Saziye G.

5 Ağustos 2025 19:16
Umursamayın laf anlatmaya da çalışmayın sonuçta sizin elinizde olan birşey değil . Benim bebeğim 5 aya kadar emdi sonra emmedi sağıp veriyorum mecbur süt azaldığı için mama alıyor çoğunlukla ama gelişim olarak iyi . Tanıdığım birisi de var doğduğundan beri mama alıyor benim bebeğimin 2 katı en üst seviyede gidiyor sağlık sorunu olmasın boşverin onları
İ

İlayda N. ..

5 Ağustos 2025 19:17
Teşekkür ediyorum 🥰
G

Gülseren Ç.

5 Ağustos 2025 19:27
Lütfen saçma sapan yorum yapan insanları dikkate alıp o güzel canınızı sıkmayın. İnsanlar boş konuşma konusunda gerçekten oldukça usta. Mama ile büyüyen çocukların sağlığı da gayet yerinde ve elinizde olmayan imkanlar doğrultusunda sizde mamaya başlıyorsunuz.. diyeceğim o ki içiniz rahat olsun.
İ

İlayda N. ..

5 Ağustos 2025 19:30
Evet gülseren hanımcım mantik kursalar gecenin bir yarısı emzirmek mi daha basit mutfağa gidip mama hazırlamak mı daha basit kimse isteyerek ayırmaz memeden emmek istemiyor aç bıraktığım halde bile kabul etmedi kan şekeri düşmesin kilosu düşmesin diye mamaya başladım sütüm de Çekilmeye başladı emmedikce
E

Ebru B.

5 Ağustos 2025 19:38
Kızım dogdugunda ameliyat olmak zorunda kaldı yoğun bakımda yattı o sırada sürekli mama ile beslendi anne sütüde verildi yetersiz kaldığı için mamaya geçtiler bizde daha sonra mamayla devam ettik ilk etapta emiyordu ama sonradan memeyi istemedi ve kızım 2,5 yaşında sağlığı gelişimi boyu gayet normal her söylenene kulak asmayın anneye herkes önüne geleni söylüyor
Ceren Ç.

Ceren Ç.

5 Ağustos 2025 21:28
valla ben 30 yaşındayım hiç anne sütü almamışım hep mamayla beslenmişim maşallah çok şükür ne sağlık sorunum var ne bişey. bebeğimde hem mama hem anne sütü alıyor hiçbir sıkıntısı yok. yani mama yiyene hiçbir şey olmuyor boş konuşanlara kulağınızı tıkayın.
Esra D.

Esra D.

5 Ağustos 2025 21:39
Ay insanlar ne seviyorlar böyle yeni anneleri yıpratmayı üzmeyi ya. Kulaklarınızı tıkayın negatif konuşan herkese lütfen.
M

Müzeyyen ..

5 Ağustos 2025 21:44
Bende şu an süt sağarken yazıyorum benimde bebeğim 3 aylık doğduğundan beri mama ve sağarak besliyorum kabul etmiyor memeyi gören herkes sanki eksik annelik yapıyormuşum gibi davranıyor sizi cok iyi anlayabiliyorum 😔
H

Hatice Ç.

5 Ağustos 2025 21:50
Bende ilk aylarda bazı sebeplerden dolayı mama ve anne sütü aynı anda verdim . Bence Mama öcü değildir aksine zaruri durumlarda anne ve bebeği rahatlatıcıdır diye düşünüyorum (anneyi psikolojikmen bebeğide besleme açısından. ) bünye ve hastalık konusuna gelirsek şuan 1 yaşına giricez ve her bebek gibi bazı mikroplarla elbette savaşacak ve böylelikle büyüyecek diye düşünüyorum. Ne yapalım sütümüz yetmiyor diye minicik bebeklere yemek yedirecek halimiz yok elbette mama vericez . Etraftan gelen tepkilerin aynısını bende aldım . Hiç takılmayın önemli olan sizin ve bebeğinizin konforu .
İ

İlayda N. ..

5 Ağustos 2025 21:51
Evet Hatice hanım katılıyorum
Seda A. .

Seda A. ..

5 Ağustos 2025 21:58
İlayda hanım hiç umursamayın . Bebeğim 4200 sezaryen doğdu . Çok zayıf dediler sütün az dediler . Dedilerde dediler . Sütüm başta zor geldi ama sonrasında çok güzel gelen sütüm etraftaki insanların söylediklerini umursamam sebebiyle kesildi ne yaptıysam geri gelmedi 3 aydan sonra bebeğimi mama ile besliyorum gayet sağlıklı ve boyu olabildiğince tap seviyede .Hepsi genetik . Annesinden daha iyisini kimse bilemez sadece çeneleri var konuşurlar . İçinizi ferah tutun .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir