Mama ile beslenme
170 görüntüleme
E
Esra A. ..
4 Haziran 2025 02:51
Bebeğimi doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar bende bu süre zarfında 5 gün haftanede kaldım öncesinde bir bebeğim daha var onu da 6 ay emzirdim ama mama ile beraber anne sütü de veriyordum sonra emmeyi bıraktı , ama oğlumda bir damla sütüm geldi onu hemen gönderdim ilk onu versinler diye 15 gün hastanede kaldığı zamanda ben elektrikli süt sağma makinesi ile sütümü sağıp sürekli hastaneye gönderdim sütüm sagdikca artar diye düşündüm oğlumu hastaneden alıp eve gelince ilk bir ay emdi ama sonrasında meme reddi yaşadık şuan sütümde gelmiyor sadece mama ile besleniyor .
A
Ayşe V. ..
15 Haziran 2025 19:18
Benim de kızım 33 günlük meme reddi oldu sütüm azaldı yetmiyor ama mamayı da içmiyor mamaya nasıl alistirdiniz yardım edin lütfen hipp ve sma comfort denedim ikisini de içmiyor sütümle yarı yarıya karıştırdim onu da içmiyor aç olmasına rağmen ne yapabilirim
E
Esra A. ..
15 Haziran 2025 20:35
Philips avent biberon kullanıyorum ve mama olarakta golden goat 1 numara kullanıyorum açıkçası biberona alıştırma diye bir şey söz konusu olmadı direkt olarak bıberonu tuttu :)
A
Ayşe V. ..
16 Haziran 2025 06:29
Biberonu tutuyor ama süt içiyor mamayı istemiyor ben de aynı biberonu kullanıyorum
K
Kübra U.
16 Haziran 2025 06:34
Meme reddi ile yaşadım bende hem sağım hem mama yaptım gün içinde ikisinide verdim sonradan kendi kendine alıştı sıcaklığını iyi ayarlamalısınız ben dereceli kettle ile veriyorum mesela 43 derece olduğunda içmiyor soğuk geliyor ama 46-47 derece de içiyor

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
16 Haziran 2025 08:04
Merhaba bebeğinizde biberon kullanımı varsa bu nedenden dolayı meme reddi yaşarsınız Çünkü biberonun akışı hızlı ama anne göğsündeki akış yavaştır sütünüzün artması için bebeğinizi ısrar zorlama yapmadan emzirmeye devam edin biberonu bırakın biberon yerine diğer alternatif beslenme yöntemlerini kullanın ve her 2 saatte bir 15-20 dakika sağım yapmaya çalışın ayrıntılı bilgi almak isterseniz yardımcı olurum.
M
Melike A. ..
16 Haziran 2025 09:25
Başka mama markaları deneyin birde genelde bebekler aptamili hemen içiyor diyorlar benim oğlumda mama yiyor doktorumuz bebevit ve bebelac gold önerdi oğlum bebeviti çok sevdi hemdr yerli malı o marka içinde bağımlılık yapıcı etken yokmuş bırakması kolay olur demişti denemek isterseniz ebebekte vardı
E
Esra A. ..
16 Haziran 2025 09:57
Evet bende şuan iki bebeğime de bebevit kullanıyorum gerçekten çok severek içiyor asla başka mamaları içemiyor