Mama İçmiyor

176 görüntüleme
M

Melike D.

22 Haziran 2026 16:48
7.5 aylık erkek bebeğim 2 haftadır öncesinde meyve püresi yada bebek bisküvisi püresi yemeden mama içmiyor( hızlı olduğu için bunları hazırlıyorum normal yemekte yedikten sonra

İçiyor) ve çok az içiyor normalde 2 saate bir 150 ml içerdi şuan 4-5 saate 100 ml içiyor. 2 dişi çıktı şuan yine diş sancısı çekiyor ama aşırı değil. Aynı şeyi yaşayan oldumu. Olduysa nasıl mama içirebildiniz.
H

Hilal

22 Haziran 2026 18:34
Merhaba, Bebeğim şu anda 16 aylık ama 7-8 ay civarı aynı sıkıntıyı yaşadım, zorlamadım ben mama reddi olmasın diye. Az içtiyse mesela üstünden biraz zaman geçtikten sonra tekrar verdim. Kilo alımı iyiyse zamanla geçer diye düşünüyorum bizde öyle oldu
H

Hilal

22 Haziran 2026 18:36
Püreden sonra mama yiyorsa püre de karnını doyuruyor olabilir bu arada belki o yüzden istemiyordur
M

Melike D.

22 Haziran 2026 20:29
Hilal
Püreden sonra mama yiyorsa püre de karnını doyuruyor olabilir bu arada belki o yüzden istemiyordur
Öncesinde mamayı veriyorum almazsa püreyi veriyorum
M

Melike D.

22 Haziran 2026 20:30
Hilal
Merhaba, Bebeğim şu anda 16 aylık ama 7-8 ay civarı aynı sıkıntıyı yaşadım, zorlamadım ben mama reddi olmasın diye. Az içtiyse mesela üstünden biraz zaman geçtikten sonra tekrar verdim. Kilo alımı iyiyse zamanla geçer diye düşünüyorum bizde öyle oldu
Umarım geçici bir şeydir bizimkide içimi rahatlattınız.♥️
C

Cennet ..

22 Haziran 2026 20:42
Benim oğlum 7 aylık. 3-4 saatte bir 150 ml mama içiyor. İki mama arası ek gıda verirsem 4.5-5 saatte içmiş oluyor. Doyacak kadar ek gıda almıyor
M

Melike D.

22 Haziran 2026 21:31
Cennet 💐
Benim oğlum 7 aylık. 3-4 saatte bir 150 ml mama içiyor. İki mama arası ek gıda verirsem 4.5-5 saatte içmiş oluyor. Doyacak kadar ek gıda almıyor
Kilo alımı normalmi peki
C

Cennet ..

22 Haziran 2026 21:32
Melike Demir
Kilo alımı normalmi peki
Normal çok şükür
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir