Mama İçmiyor

245 görüntüleme
D

Dilara ..

8 Mart 2026 14:50
9 aylık erkek bebek geceleri mama içiyor gündüz 2 defa zorla alıyor ek gıda yiyor bazen onuda yemiyor.sabah 8 de uyanınca veriyorum 10 gübi ek gıda veriyorum. 12.15 de uyandı saat 14.00 da mama veriyorum ama 10 ml bile içmiyor. Ama ek gıda yiyor. Sıvı alımı çok çok azaldı geçici bir durum mudur yaşayan varmı acaba
Özge A.

Özge A.

8 Mart 2026 14:56
Bol su içirin bizimki 10 aylık artık gündüzleri sütün yüzüne bakmıyor sadece uyurken istiyor uyanıncada süt vermiyorum o yuzden içerse yemek yemek istemşyor bu sefwrde
D

Dilara ..

8 Mart 2026 14:57
Suyu da içmiyor almadığım suluk klmadı pipetli bardaklı.normal cam bardak istiyor ondada hızlı çekiyor tıkanıyor
M

Merve A.

8 Mart 2026 18:26
Bir süre kaşıkla verin sonra kendiliğinden öğreniyorlar 10 ayı biterken öğrendi kızım suluktan içmeyi
S

Sibel A.

Premium Üye
7 Nisan 2026 00:31
N’aptınız benim oğlum da 9 ay 11 günlük bende sağım yaparak besliyordum aslaaa ama asla süt içmek istemiyor toplasanız 250 300 hadi max 350 ml içsin ne yapacağım ya katı gıda alıyor ama süt yok. 12. Aya kadar öncelik anne sütü yada formül mama diyor dr benimki şimdiden kesti önceliği ek gıda istiyor açta olsa istemiyor
Yeter A.

Yeter A.

7 Nisan 2026 12:12
Bizde aynı durumu yasadık uykudayken verıyrudm içiyordu onun dışında içmıyprdu uyanıkken. Bi ara bebe bisküvisi attm mamaya içti. Tabı bımkere tek öyle içti. Ama söyle ek gıdayla mama arasındaki saat önemli .ya acıkmadan vermeyin ama geçici bi sürec düzeldi yanı suan ıcıyor .
S

Sibel A.

Premium Üye
7 Nisan 2026 23:45
Mama yapıyorum asla almıyor anne sütü veriyorum asla içmiyor yani delirmek üzereyim artık çocuk belkide yok mesela 8 de yedi çorba saat 12 bir yudum içmiyor sütü
Yeter A.

Yeter A.

9 Nisan 2026 13:15
Sibel Aslan
Mama yapıyorum asla almıyor anne sütü veriyorum asla içmiyor yani delirmek üzereyim artık çocuk belkide yok mesela 8 de yedi çorba saat 12 bir yudum içmiyor sütü
8 le 12 arası mama içmezse acıkır yanı benım bebegım oyle 8 de el gıda yese 11.30 12 ye yakın uyumazsa mama içer uyur uyuyorsa eger uyammıyorsa bebegınız belkı ac dgeıldır yada mama içmıyorsa bızde ılk nasta Red yasadık ben 9.30 gıbı ufak bır meyvelı ırmıklı bısye hazırlar verirdim. Cünkğ acıkıyotdu kasıgı uzatınca istiyordu ama tabi her bebek farklı sonradan mamayı kabul ettı. Bebekler bi günleri bıtnırnj tutmuyor bazen ve hepsi farklı özelliklere sahip malesef
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir