Mama İçmiyor

65 görüntüleme
A

Arzu Y.

13 Ocak 2026 05:09
9 aylık. Anne sütü ve mama ile besleniyordu ama yaklaşık bir aydır mama içmek istemiyor gece çok sık uyanıp emmek istiyor gündüz emme isteği de arttı.Katı gıdayı da sorunsuz yerken azalttı. Kontrolde 100 gr almış yetersiz mamayı içsin dedi ama yiyeceklerine de ekleyip yedirmeye çalıştığımda yemiyor ne yapacağım? Genel hâli iyi keyfi yerinde
S

Sumeyye B.

13 Ocak 2026 05:28
Aynı sorunu yaşadım 1 ay önce yaklaşık 2 hafta sürdü. Bi süre hiçbir mamayı kullanmadı. Anne sütü de tam yetmiyordu. Sonra Aptamil verdim onu az az içti fakat o da çok kusturdu. Bunu içeceğine hiç mama vermem dedim, çok kustuğu için. Son çare Golden Goat verdim. Daha önce verdiğimde içmiyorum. Ama sonrakine geceleri içmeye başladı. Artık gündüz de içiyor. Sadece 40-50 derecelik sıcaklıktaki mamayı içmiyor. Uygun sıcaklıkta mamayı yapıp bi 30 dakika bekletiyorum onu içiyor. Büyük ihtimalle atak dönemi vb. geçici bir şey. Ben kendimi o süreçte çok yıprattım ama bir şekilde düzeliyor emin olun
A

Arzu Y.

13 Ocak 2026 12:38
Aptamil'de hiçbir sorun yaşamamıştık sorunsuz içiyordu ama mama değişimi de yaptım aynı durum devam ediyor. Geçici bir süreç olduğunu umuyorum sadece yoksa çok üzülüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir