Mama İçmiyor

100 görüntüleme
Fadile B.

Fadile B.

5 Ağustos 2025 07:57
6.ay 18 günlük ama iki gündür mama asla içmiyor ne yapacağımı şaşırdım 🥺 ağlasa bile içmiyor ama ek gida yiyo
E

Elif S.

5 Ağustos 2025 08:41
ek gıda döneminde mama ve meme reddi olabileceğinden bahsetmişti kendi doktorumuz, başlık üstte kalsın osman bey belki yorum yapar🙏 umarım tekrar içmeye başlar
K

Kardelen O.

10 Ağustos 2025 11:01
Acaba ek gıdayi tadımlık degil doyumsuz mu veriyorsunuz Fadile hanım kızım memeyi öyle azalttı ve sonra bıraktı 7 aylıktı tek ögün ek gida emzirme yapıyordum ama yediği tek ögün onu tok tutuyordu bu yüzden bazen tekif ettiğimde emmiyordu memeyi sonra 8 9 ayda 2 ögün yaptım gece emmeye başladı sadece gündüz 2 kere falan gece emmeleride 11 ayda kestim su verdim emzik verdim emmek istedikçe uyumak icin istiyordu cünkü böyle birakti simdi 1.5 yasında hiç hazır mama yediremedim yemek yemek istiyor bizimle
Fadile B.

Fadile B.

10 Ağustos 2025 11:04
Ek gıdayı kahvaltı da veriyorum bazen de at
Akşam ama sıcaktan dolayı emmiyormuş biberonu dolaba koydum şimdi öyle içiyor
Ayşenur E. .

Ayşenur E. ..

10 Ağustos 2025 11:14
Diş çıkarma dönemlerinde oluyor genellikle bu durum biberon ucu sıcak geliyor damaklarını da rahatsız ediyor bu durum ister istemez. Diş çıkarma dönemlerinde hep böyle soğuk bir şeyler istiyorlar rahatlatıyor onları :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir