Mama İçmiyor

89 görüntüleme
M

Melek Ş. ..

17 Temmuz 2025 13:36
Bebeğim kabızdı doktorumuz ilaç verdi lavman yapıldı vs ama hala kakasının kıvamı iyi olmasına rağmen kulak çubuğuyla yardım etmediğim sürece yapmıyor bütün gün ağlıyor ve mama içmiyor biberon, süt kaşığı, enjektör neyle denediysem içmedi çok ağlıyor nolur yardım edin 3 gecedir sürekli acile gidiyoruz bir ley de yapılamıyor neden oluyor bu yaşayan var mı
E

Elif D.

17 Temmuz 2025 13:39
Kaç aylik
M

Melek Ş. ..

17 Temmuz 2025 14:11
3 aylık
M

Melek Ş. ..

17 Temmuz 2025 14:12
Çok çaresiz kaldım sakinleştiremiyorum ataktan dolayı mı bilmiyorum hiç böyle değildi 13. Haftaya girdik susmak bilmiyor
G

Gamze Ç.

17 Temmuz 2025 14:49
Kaka yapmaması 10 günü buluyor mu ? Bulmuyorsa o aylarda kabız saymıyorlar bu durumu. Ve siz sürekli popoyu uyarırsanız bi süre sonra uyarı almadan yapamaz hale gelir. 3.ayda atak başlangıcı olabilir anlattığınız durum.
G

Gamze Ç.

17 Temmuz 2025 14:51
Bence başka bi doktora görünebilirsiniz. Mama değişimi de önerilebilir
M

Melek Ş. ..

18 Temmuz 2025 17:04
Sma kullanıyoruz doktorum hipp kullan dedi ama hipp i hiç içmedi mecbur tekrar sma ya döndük bu ataklarda beslenme geriliği normal mi çünkü mama içirebilmek için binbir türlü hale giriyorum
Fatma Ç.

Fatma Ç.

20 Temmuz 2025 22:23
Belki mama kabız yapıyordur mamayı değiştirmeyi deneyin bence. Bide kaka yapması için masaj yöntemleri var youtube de bulabilirsiniz mutlaka onları deneyin ama kulak çubuğu kullanmamaya dikkat edin. Geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir