💥💥mama İçiren Anneler Destek
147 görüntüleme

Fadile B.
7 Aralık 2025 17:35
Bebeğim 11 aya girecek ve mama asla içmiyor aç olsa bile mama istemiyor çok zorda kalsa su demeyi öğrendi su diye ağlıyor uyku sersemi olsa bile içmek istemiyor ne yapmalıyım

Merve ..
7 Aralık 2025 17:40
Mamayı değiştirmeyi deneyin

Fadile B.
7 Aralık 2025 17:41
Sma içiyor hangisine geçmeliyim

İlsu O. K.
7 Aralık 2025 17:50
Fadile Hanım Merhaba; ek gıda alıyor mu bebeğiniz ? Öncelikle mama değişimleri alerji,ishal,mide ağrılarıları yapabilir tıbbi ürün gibi düşünün ve doktorunuza içerik danışmadan ve nasıl geçiş yapacağınızı danışmadan değişim yapmayın lütfen. Biz de mama kullanıyoruz doğumdan beri numara bile değişirken zorlanabiliyor bebekler hele ki mama değişimi kontrollü gitmekte ve danışmakta fayda var. Kadı gıda almaya başladığında bebeklerde formül reddi olabiliyor. Bizim doktorumuz ek gıda süreci güzel giderse 1 yaşında belki formülü artık bırakırız sadece gece uykusu için belki demişti. Sizde bir görüşün. Son olarak bebeğiniz tok olabilir ☺ genel durumunu,beslenme sıklığı ve ölçüsünü takip edip doktorunuza bildirin kilo alımı güzel gidiyorsa sorun etmeyin. Bazen biz anneler yesede yemedi diyoruz ama her bebeğin iştahıda aynı değil mideside aynı değil 🙏🏻☺nacizane tavsiye üzerine mama değiştirmeyin mutlaka uzman görüşü alın. Sağlıkla büyüsün
M
MK ..
7 Aralık 2025 17:51
Bebekten bebeğe değişir elbette doktorunuza danışabilisiniz benimde bebeğim öyle olmuştu doktorumuzun önerisi ile golden goat mamaya geçtik düzeldi bebeğimin iştahı keçi sütü maması içeriği de temiz

Fadile B.
7 Aralık 2025 17:52
@Mk Denicem bu mamayı

Fadile B.
7 Aralık 2025 17:55
İlsu hanım bebeğim sabah 8 de uyanıyor 9 da kahvaltı yapıyor 11 12 de uykuya geçiyor eskiden uykuya geçişte emerdi diye bende çok zorlamazdım şimdi bunu da istemiyor 2 de öğlen yemeği 19 da akşam ve 21 de uyku geceleri emmeye uyanmıyor 100 /120 ml su içiyor sabahları onu da kendisi istiyor
M
Mediha
7 Aralık 2025 18:13
Merhaba bende hip kullanmıştım bebeğimde gaz ve şişkinlik yapmıştı ve anne sütüyle karıştırmadan asla içmiyordu doktorumuza danıştım mamaları deneyerek ileryebileceğimi her mamanın her bebekte aynı etkiyi yaratmacağını söyledi bende araştırıp anne sütüne yakın formda olan golden goatı keşfettim bebeğim reddetmedi ve gaz şişkinlik gibi sorunlar yaratmadı

Fadile B.
7 Aralık 2025 18:14
@Mediha teşekkür ederim denicem

İlsu O. K.
19 Aralık 2025 13:22
Fadile Hanım Merhaba; nasılsınız? Beslenmesi toparladımı bebeğinizin 🙏🏻

Fadile B.
19 Aralık 2025 13:32
İlsu hanım bebeğim 2 diş çıkardı ve beslenmesini değiştirdim artık yese de yemese de yemek masasına koyuyorum bir süre sonra fark ettim ki o da buna alıştı şimdi yemek saatinde yiyor mama yı değiştirdik goat goot aldım ama sma içmek istedi doktorun önerisi ile 3numaraya geçtik ve uykuya dalmadan veriyorum içiyor

İlsu O. K.
19 Aralık 2025 13:41
Çok sevindim 🙏🏻🧿☺