Mama İçerken Ağlama
106 görüntüleme
H
Halime K.
6 Aralık 2025 10:15
Bebeğim 4 buçuk aylık bebeğime kaç saatte bir ne kadar mama vermeliyim ve ağlıyor sürekli açlıktan mı ağlıyor gazdan mı bilemiyorum Gazınıda çıkardığımı zannediyorum ama yinede ağlıyor. İlk çocuğum tecrübesizim. Mama içerkende huzursuz 120 cc veriyorum doyup doymadığınıda anlamıyorum..
B
Büşra T.
6 Aralık 2025 11:11
3 saatte bır verılır ama atak donemınde,mı ben her atak döneminde mamayı artırdım 120 ml bayagı az bence mamanın uzerınde hangı aylarda ne kadar verilir yazar bakın bence
E
Eliff
6 Aralık 2025 11:13
Benim bebeğimde mama içerken ağlıyordu sonra anladım ki mamayı sevmemiş . Mamasını değiştim daha iyi içmeye başladı . 19 haftalık bende 2 saatte bir 90 cc veriyorum . Ama her bebeğin kapasitesi farklıdır .120 cc den sonra takviye yapın mesela 30-60 cc kadar eğer bitiriyorsa açlıktandır ama hala ağlıyorsa gazdır muhtemelen.
B
Büşra T.
6 Aralık 2025 11:13
Ben 180 ml da verdım 210 verdıgım zamanda oldu şuan 180 veriyorum

Emel C.
6 Aralık 2025 11:39
Benik bebegim 7.5 aylik hep 90 cc iciyordu hala oyle hatta suan ek gida aldigi icin 3 4 saatte bir bu miktarda iciyor o bebekten bebege degisiyor
R
Reyyan K. Y.
6 Aralık 2025 12:04
3.5 4ayda atak döneminde olmuş oluyorlar. Huzursuzluk sürekli ağlama uykuya direnme kısa kısa uykular mama meme reddi gibi şeyler oluyor mama meme yememe sebebi bunlar biraz ara verin zorlamada tam açıkınca içiyorlar yada gece uykusundan uyanır gibi olunca tam uyanmadan o şekilde besleyin ve zamanla geçiyor merak etmeyin 😇

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
12 Aralık 2025 21:47
Halime Kaya hanım bebeğinizin doyup doymadığını kilo takibi gün içerisindeki çişli bez sayısından ve genel ruh halinden anlayabilirsiniz her şey yolundaysa bebek kendisi karar vermeli ne zaman beslenip ve kaç ml alacağına kesinlikle siz karar vermeyin ısrar zorlama yapmayın red yaşatırsınız gün içerisindeki ağlamalar özellikle gece ağlamaları dişten dolayı olabilir diş sancısını gidermek için adım atmanızı öneririm