Mama İçen Bebeklerde Demir İlacı Kullanımı

70 görüntüleme
M

Merve K.

3 Ağustos 2025 19:06
Merhaba,kızım 4 aylık meme+ mama ile besleniyor kendi çocuk doktorumuz mama içinde demir olduğu için demire bu ayda başlatmadı sağlık ocağı hemşiremiz ise devletin bunu istediğini ve başlamamız gerektiğini söyledi. Kafam çok karıştı bununla ilgili tecrübesi bilgisi olan anneler var mı acaba ?
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

3 Ağustos 2025 19:10
Öncelikle bu ayda başlayan demir damlaları yüksek doz değil koruyucu amaçlı verilir. Mama alan bebekte büyük oranda karşılandığı için başlamak şart değil ama vermenizinde bir zararı yok. Vermek ilerde gelişebilecek eksiklik ihtimali açısından garantici bir yaklaşım olur
M

Merve K.

3 Ağustos 2025 19:38
Teşekkür ederim cevabınız için doktoruma tekrar sormayı düşünüyordum bende ilerde sıkıntı yaşamayalım Allah korusun yine de 🙏🏻
Esra D.

Esra D.

3 Ağustos 2025 19:52
Merhaba kızımda hem mama hem anne sütü aldı ama hem sağlık ocağnda hemde özelde kendi çock doktorumz 4. Ayda başlamamz gerektşğini söyledi ve başladık.
M

Merve K.

4 Ağustos 2025 06:13
Siz hangi markayı kullanıyorsunuz acaba bende soracağım doktoruma
Rümeysa E. .

Rümeysa E. ..

4 Ağustos 2025 06:15
Biz de hem meme hem mama şeklinde beslendiği dönemde dört aylıkken başlamıştık kızıma bize doktorumuz Bestiron önermişti şuan dokuz aylık olucak kızım hala kullanıyoruz çok severek içiyor sabahları aç karnınına veriyorum ve yarım saat beslemiyorum demir vitaminini tek başına veriyorum emilimi azalmaması açısından ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir