Mama Günlük ve Porsiyonluk Ml
248 görüntüleme
P
Pınar K.
24 Ağustos 2026 21:15
7 aylık bebeğim var ek gıda çok fazla yememesine rağmen günlük mama alımında epeyce düşüş var biberonları kaçar mL hazırlıyorsunuz . Öğünlerinde ve günlük tükettiği ml lerde düşüş varmı
E
Esra I. A.
24 Ağustos 2026 22:55
Benim oğlumda aynı 7 aylık ve biberon tüketimimde aşırı düşüş var bez sayısı düştü ne yapacağım bilmiyorum

Gizem
24 Ağustos 2026 22:58
7 ayımıza 3 gün kaldı 4. Aydan beri mama reddi yaşıyoruz kilo alımı normal mamaları uykuya daldıktan sonra veriyorum fakat artık uykuda da almıyor akşam 9 da zorla verdiğim mamayla sabah 7:30 a kadar kalıyor istemiyor Dr kilo alımı normal dedi ama çiş sayımızda azaldı ne yapmam lazım bilmiyorum emzirmiyorum sadece mama kullanıyoruz bu durumu yaşayıp normale dönen oldu mu ?
P
Pınar K.
25 Ağustos 2026 00:19
Bizde aynı durumdayız önceden uykuda veriyordum şimdi ya istemiyor ya da en fazla 30 içip uykusundan uyanıyor bu sefer de aglıyor
P
Pınar K.
25 Ağustos 2026 00:21
Benim oğlumda aynı 7 aylık ve biberon tüketimimde aşırı düşüş var bez sayısı düştü ne yapacağım bilmiyorum
E
Esra I. A.
25 Ağustos 2026 08:50
Ben son mamayı dışarda bebek arabasında vermeye çalışıyorum dışarda dikkatin dağılınca evdekınden daha çok daha rahat ıcıyor bi onu deneyın ıstersenız yine de günlük 400-500 zorla oluyor
Yükleniyor...