Mama Günlük ve Porsiyonluk Ml

248 görüntüleme
P

Pınar K.

24 Ağustos 2026 21:15
7 aylık bebeğim var ek gıda çok fazla yememesine rağmen günlük mama alımında epeyce düşüş var biberonları kaçar mL hazırlıyorsunuz . Öğünlerinde ve günlük tükettiği ml lerde düşüş varmı
E

Esra I. A.

24 Ağustos 2026 22:55
Benim oğlumda aynı 7 aylık ve biberon tüketimimde aşırı düşüş var bez sayısı düştü ne yapacağım bilmiyorum
Gizem

Gizem

24 Ağustos 2026 22:58
7 ayımıza 3 gün kaldı 4. Aydan beri mama reddi yaşıyoruz kilo alımı normal mamaları uykuya daldıktan sonra veriyorum fakat artık uykuda da almıyor akşam 9 da zorla verdiğim mamayla sabah 7:30 a kadar kalıyor istemiyor Dr kilo alımı normal dedi ama çiş sayımızda azaldı ne yapmam lazım bilmiyorum emzirmiyorum sadece mama kullanıyoruz bu durumu yaşayıp normale dönen oldu mu ?
P

Pınar K.

25 Ağustos 2026 00:19
Bizde aynı durumdayız önceden uykuda veriyordum şimdi ya istemiyor ya da en fazla 30 içip uykusundan uyanıyor bu sefer de aglıyor
P

Pınar K.

25 Ağustos 2026 00:21
Esra Işık Altın
Benim oğlumda aynı 7 aylık ve biberon tüketimimde aşırı düşüş var bez sayısı düştü ne yapacağım bilmiyorum
Ben son mamayı dışarda bebek arabasında vermeye çalışıyorum dışarda dikkatin dağılınca evdekınden daha çok daha rahat ıcıyor bi onu deneyın ıstersenız yine de günlük 400-500 zorla oluyor
E

Esra I. A.

25 Ağustos 2026 08:50
Pınar Küçük
Ben son mamayı dışarda bebek arabasında vermeye çalışıyorum dışarda dikkatin dağılınca evdekınden daha çok daha rahat ıcıyor bi onu deneyın ıstersenız yine de günlük 400-500 zorla oluyor
Dışarda da denedim benim ki aksine kesinlikle uzak tut dışarıyı seyderecem ben modunda gün içinde toplasanız 210 mil anca içiyor ek gıda da sürekli red ağzını kitliyor yada eliyle kaşığını iyiyır kendisi yesin diyorum sadece mıncıklıyıp duruyor azıcıkta olsa ağzına değdirmiyor imdat dönemindeyim 😞🥹
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir