Mama Gecisi Nasil Olmali

60 görüntüleme
D

Derya S. ..

11 Şubat 2026 12:10
Aptamil kullaniyordum fakat hem toplatilma sorunu hem de Hipp’in daha az gaz yaptigini ogrendigim icin Hipp’e gecmek istiyorum. Oglum 3 ayini bugun bitirdi. Bu gecis nasil olmali, birden Aptamili birakip yeniye mi basliyorum yoksa bir ogun ondan sonraki ogun diğer mamadan gibi bir gecis mi yapmaliyim?
G

Gül K. ..

11 Şubat 2026 12:32
Ben direkt hipp verdim sadece 1 öğün gaz artışı oldu 1 günde 5 kez kaka yaptı yeşile döndü 2. Gün 2 kere yaptı gazı azaldı biraz şuan bişey yok gibi mamayı de vermeidm bıraktım doktor yaramamış verme dedi Aptamillerin yeni üretimi ne zaman olacak onu bekliyorum emziriyorum bu sürede
D

Derya S. ..

11 Şubat 2026 12:35

Gül Karakuş

Ben direkt hipp verdim sadece 1 öğün gaz artışı oldu 1 günde 5 kez kaka yaptı yeşile döndü 2. Gün 2 kere yaptı gazı azaldı biraz şuan bişey yok gibi mamayı de vermeidm bıraktım doktor yaramamış verme dedi Aptamillerin yeni üretimi ne zaman olacak onu bekliyorum emziriyorum bu sürede

Hangisi yaramamis dedi doktor acaba orayi anlamadim? Hipp devam mi yoksa Aptamil e geri mi dondunuz?
G

Gül K. ..

11 Şubat 2026 12:36
Hipp yaramamış dedi aptamilinde şuan temizlendi haberini bekliyorum hiç mama vermiyorum emzirme ve sağma ile ilerliyorum
G

Gül K. ..

11 Şubat 2026 12:37
Çocuktan çocuğa değişir ama tabiki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir