Mama , Emzik !
140 görüntüleme
E
Elif K.
8 Aralık 2025 06:56
Merhabalar mamada 2 numaraya 7+1 olunca mı geçiyoruz , yoksa 6+1 olunca mı ?
Emziktede aynı sorum olucak?
Emziktede aynı sorum olucak?
G
Gdkmc
8 Aralık 2025 07:17
180 günü bitirdiğinde geçiyorsunuz

Gizem Ö. E.
8 Aralık 2025 07:24
Aralarında ciddi farklar yok mamaların. Elinizde varsa kullanın bir şey olmaz. Küçük ay maması büyüyen ayda kullanılabilir. Büyük numara mamayı erken ayda kullanmamak asıl dikkat edilecek şey. Arkasına bakın içinize sinmiyorsa. Emzik için ney bişey diyemem ağız gelişimini görmeden ama alfığınız temiz paket varsa eğer çocukta sanıyorum 0-6 ay emziği 7-7,5 aya kadar kullanılabilir snki. Dişlerin damağın durumunu bilmeden yorum yaptım. Aynı soru benim de aklımda. Emzikleri üç ayda bir
Değiştirmek gerekiyor elimdeki emzikleri yeni paket emzikleri atacak mıyım sorusu? Sanırom birveya bir buluk ay da akullanabiliriz. Ama dikkat edeceğiniz konu şu olmalı, emziğin ağız çevresinfeki kısmmın büyüklüğü. Ağzına emziğin tümünü alıp bopulan benek vakaları izledim. Boyutun uyumlu olduğuna emin olun, emzikte hava kanallarımolsun, ağza oyuran kısmı kesinlikle küçük veyasertifikasız bir emzik olmasın.
Değiştirmek gerekiyor elimdeki emzikleri yeni paket emzikleri atacak mıyım sorusu? Sanırom birveya bir buluk ay da akullanabiliriz. Ama dikkat edeceğiniz konu şu olmalı, emziğin ağız çevresinfeki kısmmın büyüklüğü. Ağzına emziğin tümünü alıp bopulan benek vakaları izledim. Boyutun uyumlu olduğuna emin olun, emzikte hava kanallarımolsun, ağza oyuran kısmı kesinlikle küçük veyasertifikasız bir emzik olmasın.

Emel C.
8 Aralık 2025 08:06
Mama 6 aylık olduktan sonra başlanıyor yani 6+1 emzikte bebekle alakalı benim bebeğim 3 aylıkken 0.6 olanı bıraktı 6.18 kullanıyor 7.5 aylik
E
Elif K.
8 Aralık 2025 08:43
@Gdkmc teşekkürler 🌸
E
Elif K.
8 Aralık 2025 08:45
@Gizem Övgü Erdem yanıtınız için teşekkür ederim 🌸o zaman ben bebeğime göre hareket edeyim emzik için , benim bebeğim aktif kullanıyor emziği sürekli değişim yaptım tekrar değişim zamanı geldi ona göre alacağım bende .
E
Elif K.
8 Aralık 2025 08:47
@Emel CoşarTeşekkürler, bebeğime göre hareket edeyim o zaman 😊

Gizem Ö. E.
8 Aralık 2025 09:46
Ben de aynı konuyu düşündüm ne zaman gerçekten değişmeli? Bebeğe göre harelwt etmek lazım üç ayda bir değiştirmek kaydıyla diş gırçadı gibi düşünün. Bu hafta doktor kontrolümüz var soracağım 0-6 ay emziği kullanıyoruz ne kadar süreye kadar kullanacağımızı? Buraya yeniden yazarım
E
Elif K.
8 Aralık 2025 20:36
@Gizem Övgü Erdem teşekkürler 😊